Weather Icon

Η Ελλάδα καταθέτει υποψηφιότητα για τη διοργάνωση του Μουντιάλ μαζί με Σαουδική Αραβία και Αίγυπτο

Η Ελλάδα καταθέτει υποψηφιότητα για τη διοργάνωση του Μουντιάλ μαζί με Σαουδική Αραβία και Αίγυπτο

Για τη διοργάνωση Μουντιάλ 2030 ενδιαφέρεται η Ελλάδα μαζί την Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο, με τις τρεις χώρες να προχωρούν τις διαδικασίες ώστε να φιλοξενήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο β’ αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ, Μάνος Σταραμόπουλος, μιλώντας την Τρίτη (18/10) στο πλαίσιο του 9ου Διεθνούς Συνεδρίου του ΠΣΑΤ στην Αρχαία Ολυμπία, ανέφερε πως ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει δώσει ήδη το ΟΚ στον διάδοχο του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, Μπιν Σαλμάν, ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες. 

Ο φάκελος είναι έτοιμος και ο Μπιν Σαλμάν έχει στείλει ήδη τον φάκελο της κοινής υποψηφιότητας σε ένα μεγάλο γραφείο των ΗΠΑ για την περαιτέρω επεξεργασία.

Το μεγαλύτερο κόστος για τη διοργάνωση θα αναλάβει η Σαουδική Αραβία, ενώ ο σχεδιασμός περιλαμβάνει τη διεξαγωγή αγώνων σε Opap Arena, Γ. Καραϊσκάκης, ΟΑΚΑ, Νέα Τούμπα και Βοτανικό.

ΠΗΓΗ: Sportdog.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube