Weather Icon

Επεισόδια έξω από το γήπεδο του Ολυμπιακού που αντιμετωπίζει την αζέρικη Καραμπάχ για το Europa League! Χρήση χημικών από αστυνομία

Επεισόδια έξω από το γήπεδο του Ολυμπιακού που αντιμετωπίζει την αζέρικη Καραμπάχ για το Europa League! Χρήση χημικών από αστυνομία

Δεν ξεκινάει καλά ο αγώνας των Ερυθρόλευκων με την Καραμπάγκ μιας και λίγη ώρα πριν τη σέντρα έξω από γήπεδο υπήρξαν επεισόδια οπαδών των Πειραιωτών με τις Αρχές.

Με… παρατράγουδα ξεκινάει ο αγώνας των Ερυθρόλευκων με την Καραμπάγκ, μιας και πριν την πρώτη σέντρα υπήρξαν επεισόδια μεταξύ οπαδών των Πειραιωτών και της αστυνομίας χωρίς ακόμα να έχει γίνει σαφές πως ξεκίνησαν.​

Οι Αρχές προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση χημικών και μάλιστα σε χώρους απ’ όπου ο κόσμος δεν μπορούσε να απομακρυνθεί, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και οπαδών για αρκετά λεπτά έξω από το γήπεδο που θα γίνει το Ολυμπιακός – Καραμπάγκ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η θύρα 7 είναι κλειστή λόγω τιμωρίας για το παιχνίδι. Γι’αυτό οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού βρίσκονται κοντά στο πέταλο που φιλοξενούνται οι φίλοι της Καραμπάγκ, γύρω από τους οποίους βρίσκονται δύο διμοιρίες των ΜΑΤ.

Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί άναψαν καπνογόνα και υπάρχει κίνδυνος έντασης, όχι τόσο με τους Αζέρους, όσο με τις αστυνομικές δυνάμεις.


Σημείωση Infognomonpolitics.gr: η Καραμπάγκ είναι ομάδα του Αζερμπαϊτζάν, το οποίο στις 13-14 Σεπτεμβρίου εξαπέλυσε επίθεση στα νοτιοανατολικά σύνορα της Αρμενίας, που κόστισε τη ζωή σε 300 Αρμενίους στρατιώτες.

Με πληροφορίες από Sportdog.gr και Onsports.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube