Weather Icon

Volodin, Πρόεδρος Ρωσικής Δούμας: Δυνάμεις του ΝΑΤΟ πολεμούν Ρώσους στρατιώτες στην Ουκρανία

Volodin, Πρόεδρος Ρωσικής Δούμας: Δυνάμεις του ΝΑΤΟ πολεμούν Ρώσους στρατιώτες στην Ουκρανία

Στο μέτωπο και Ρώσοι βουλευτές

Την θέση πως δυνάμεις του ΝΑΤΟ πολεμούν τους Ρώσους στρατιώτες στην Ουκρανία διατύπωσε ο πρόεδρος της Δούμας, Vyacheslav Volodin, αναφέροντας πως η μερική επιστράτευση θα βοηθήσει τη στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία.

«Σήμερα απέναντι στους στρατιώτες και στους αξιωματικούς μας πολεμούν όχι μόνο ένοπλοι ναζιστικοί σχηματισμοί αλλά και δυνάμεις του ΝΑΤΟ.
Η γραμμή επαφής μας είναι πάνω από 1.000 χιλιόμετρα.

Για την καλύτερη κατανόηση επισημαίνω ότι την περίοδο του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου υπήρχαν τέσσερα μέτωπα για την απελευθέρωση των ουκρανικών εδαφών από τις φασιστικές δυνάμεις.
Προφανώς, είναι απαραίτητο να αυξήσουμε τον αριθμό των ενόπλων δυνάμεων μας» είπε ο Volodin.
Υπενθυμίζεται πως χθες Τετάρτη 21/9 ο πρόεδρος της Ρωσίας, Vladimir Putin υποστήριξε την πρόταση του υπουργείου Άμυνας για τη μερική επιστράτευση στη Ρωσία.

Στο μέτωπο και βουλευτές

Ερωτηθείς για το τι θα συμβεί με τους βουλευτές, οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στις διατάξεις της μερικής επιστράτευσης, είπε ότι αυτοί πρέπει να πάνε στο μέτωπο.
«Δεν υπάρχει καμία πανοπλία για τους βουλευτές» είπε ο Volodin, επισημαίνοντας πως ήδη υπάρχουν βουλευτές που επιχειρούν στρατιωτικά στο Donbass από την έναρξη της επιχείρησης.

www.bankingnews.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube