REAL TIME |

Weather Icon
ΗΠΑ , Πυρηνικά Όπλα , Ρωσία 28 Σεπτεμβρίου 2022

Το «κόλπο» της Ρωσίας να ρίξει ατομική βόμβα χωρίς να γίνει αντιληπτό πριν

Το «κόλπο» της Ρωσίας να ρίξει ατομική βόμβα χωρίς να γίνει αντιληπτό πριν

«Παρακολουθούμε στενά τις κινήσεις της Ρωσίας» σημείωσε αξιωματούχος της κυβέρνησης των ΗΠΑ. 

Συναγερμός έχει σημάνει στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και των συμμάχων τους που εντείνουν τις προσπάθειές τους για να εντοπίσουν οποιαδήποτε κίνηση από τη Ρωσία που να μαρτυρά ότι ο Πούτιν έχει δώσει εντολή για χρήση πυρηνικών όπλων στην Ουκρανία.

Ωστόσο, όπως σημειώνει το Politico οποιοδήποτε σημάδι ότι ο Ρώσος πρόεδρος σε μια απέλπιδα προσπάθεια να «ξαναπάρει το πάνω χέρι» ή να εκφοβίσει τη διεθνή κοινότητα μπορεί  να σημαίνει ότι ήδη είναι πολύ αργά.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα περισσότερα από τα αεροσκάφη της Ρωσίας, μαζί με τους συμβατικούς εκτοξευτές πυραύλων και πυραύλων, μπορούν επίσης να παραδώσουν μικρότερα, τακτικά πυρηνικά όπλα.

Αυτό σημαίνει ότι αν ο Πούτιν ή οι διοικητές θέλουν να κάνουν χρήση πυρηνικών  οι ΗΠΑ μπορεί να μην μάθουν ποτέ πότε οι ρωσικές δυνάμεις έχουν ανταλλάξει συμβατικά πυρομαχικά με ατομικές βόμβες.

«Παρακολουθούμε στενά τις κινήσεις της Ρωσίας» σημείωσε αξιωματούχος της κυβέρνησης των ΗΠΑ. 

liberal.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube