Weather Icon
Ουκρανία , Ρωσία 30 Σεπτεμβρίου 2022

Stremousov (Kherson): Να απελευθερώσουμε Οδησσό και Mykolaev για να είναι ασφαλή τα νέα εδάφη

Stremousov (Kherson): Να απελευθερώσουμε Οδησσό και Mykolaev για να είναι ασφαλή τα νέα εδάφη

Θα χρειαστούν περίπου τρία χρόνια για πλήρη ενσωμάτωση στη Ρωσία είπε ο Stremousov

Την θέση πως ο μόνος τρόπος για να διασφαλιστεί η ασφάλεια στην Kherson, στη Zaporizhia αλλά και στις Λαϊκές Δημοκρατίες του Donetsk και του Luhansk είναι να μετακινηθεί και άλλο η πρώτη γραμμή του μετώπου, έτσι ώστε οι αμερικανικοί πύραυλοι HIMARS να μη μπορούν να φτάσουν σε αυτά τα εδάφη διατύπωσε ο Kirill Stremousov, αναπληρωτής επικεφαλής της στρατιωτικό-πολιτικής διοίκησης της Kherson.

Σε δηλώσεις του στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, o Stremousov υποστήριξε πως η Ουκρανία είναι στα χέρια της Δύσης και ότι οι ρωσικές δυνάμεις απελευθερώνουν εδάφη από τους Δυτικούς.
«Είναι απαραίτητο να μετατοπίσουμε και άλλο την πρώτη γραμμή εάν θέλουμε να υπερασπιστούμε τις περιφέρειες Kherson και Zaporozhia αλλά και τις DPR και LPR.

Το μέγιστο βεληνεκές των αμερικανικών πυραύλων (HIMARS) είναι 300 χιλιόμετρα.
Οπότε αν τώρα θέλουμε να διατηρήσουμε τα ρωσικά σύνορα ασφαλή όχι μόνο στην περιοχή του Belgorod και στην Κριμαία, θα πρέπει να πάμε σε πιο μακρινές περιοχές» υπογράμμισε ο Stremousov, επισημαίνοντας ότι αυτό περιλαμβάνει ιδιαίτερα την απελευθέρωση των περιοχών του Mykolaev και της Οδησσού.
Επιπλέον, ο Stremousov υποστήριξε ότι θα χρειαστεί μια μεταβατική περίοδος περίπου 3 ετών προκειμένου η περιοχή της Kherson να ενταχθεί πλήρως στη Ρωσία.

www.bankingnews.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube