Weather Icon

Σάββας Καλεντερίδης: Αυτό είναι το πρόβλημα με τις μυστικές υπηρεσίες!

Σάββας Καλεντερίδης: Αυτό είναι το πρόβλημα με τις μυστικές υπηρεσίες!

Σάββας Καλεντερίδης: Αυτό είναι το πρόβλημα με τις μυστικές υπηρεσίες! Ακατανόητο να παρακολουθούνται ένας πολιτικός αρχηγός

Το σκάνδαλο των υποκλοπών με την παρακολούθησε του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, σχολίασε ο Σάββας Καλεντερίδης.

Είναι περίεργο εν έτει 2022 να παρακολουθούνται πολιτικοί. Το να παρακολουθεί κανείς έναν πολιτικό αρχηγό είναι σοβαρό ζήτημα και ακατανόητο. Όλες οι χώρες παρακολουθούν τις ξένες πρεσβείες και είναι κατανοητή. Η πρότασή μου είναι να χωριστεί η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών σε δύο κομμάτια, την υπηρεσία εσωτερικού και την υπηρεσία εξωτερικού που έχει να κάνει με την εθνική ασφάλεια.

Παράλληλα ο στρατηγικός αναλυτής αναφέρθηκε στον πόλεμο της Ουκρανίας και τον κίνδυνο χρήσης πυρηνικών όπλων. Στη συνέχεια σχολίασε την επίθεση Ερντογάν στην Ελλάδα από το βήμα του ΟΗΕ και εξήγησε από που προήλθε η ρητορική τους.

Ο στρατηγικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στην εκπομπή “On the Rocks” με τη Δώρα Αποστόλου, στις 27 Σεπτεμβρίου 2022.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube