Weather Icon
ΗΠΑ , Ρωσία 30 Σεπτεμβρίου 2022

Ρωσική πρεσβεία ΗΠΑ: Να μην αμφιβάλουν οι Αμερικάνοι, η Ρωσία θα υπερασπιστεί τα εδάφη της με κάθε μέσο

Ρωσική πρεσβεία ΗΠΑ: Να μην αμφιβάλουν οι Αμερικάνοι, η Ρωσία θα υπερασπιστεί τα εδάφη της με κάθε μέσο

Οποιαδήποτε στρατιωτική αντιπαράθεση μεταξύ πυρηνικών δυνάμεων θα είχε αναπόφευκτα καταστροφικές συνέπειες αναφέρει η ρωσική πρεσβεία

Να μην έχει καμία αμφιβολία ο αμερικανικός στρατός για την ετοιμότητα της Ρωσίας να χρησιμοποιήσει κάθε διαθέσιμο μέσο και όπλο για να υπερασπιστεί την κυριαρχία, την εδαφική ακεραιότητα και το λαό της, υποστηρίζει η ρωσική πρεσβεία στις ΗΠΑ.

«Έχουμε κρατήσει ένα άρθρο της 29ης Σεπτεμβρίου του Newsweek, το οποίο επικαλείται δηλώσεις υπό καθεστώς ανωνυμίας, αξιωματούχων του Πενταγώνου, βάσει των οποίων υπάρχουν σχέδια «απάντησης» σε μια υποθετική χρήση πυρηνικών όπλων από την χώρα μας.

Ανάμεσα στις διάφορες τρελές επιλογές που εξετάζονται, υπάρχει και ένα αυτό-αποκαλούμενο χτύπημα για τον «αποκεφαλισμό» της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας της Ρωσίας» αναφέρει στην ανακοίνωση της η πρεσβεία της Ρωσίας.

Παραληρούν

Θα θέλαμε να πιστεύουμε ότι τέτοιου είδους παραληρηματικές σκέψεις δεν αντικατοπτρίζουν την επίσημη θέση του αμερικανικού στρατιωτικού κατεστημένου.
Διαφορετικά ο κόσμος έχει πλησιάσει ένα πραγματικά επικίνδυνο σημείο και μια κουβανική κρίση πυραύλων 2.0 φαίνεται μεγάλη στον ορίζοντα» επισημαίνει η ρωσική πρεσβεία.

Μην αμφιβάλετε

«Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ δεν θα πρέπει να αμφιβάλλει για την αποφασιστικότητά μας να υπερασπιστούμε την εθνική κυριαρχία, την εδαφική ακεραιότητα και τον λαό της Ρωσίας με όλα τα οπλικά συστήματα που έχουμε στη διάθεσή μας» υποστηρίζουν οι Ρώσοι διπλωμάτες, οι οποίοι προσθέτουν: «Συνεπώς, οι επικίνδυνες σκέψεις Αμερικανών στρατιωτικών θα μπορούσαν να καταλήξουν να κοστίσουν ακριβά στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Οποιαδήποτε στρατιωτική αντιπαράθεση μεταξύ πυρηνικών δυνάμεων θα είχε αναπόφευκτα καταστροφικές συνέπειες».

www.bankingnews.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube