Weather Icon
Γενικά θέματα 11 Σεπτεμβρίου 2022

Όχι στο κλείσιμο της Υπηρεσίας Αναπήρων Πολέμου Μακεδονίας/Θράκης

Όχι στο κλείσιμο της Υπηρεσίας Αναπήρων Πολέμου Μακεδονίας/Θράκης

Είναι ικανοί να κλείσουν και την Υπηρεσία Αναπήρων Πολέμου στη Μακεδονία; Την Υπηρεσία στην οποία ακόμη άνθρωποι με αναπηρία και χωρίς χρήματα μπορούν να ελπίζουν για ένα τεχνητό μέλος; Μια υπηρεσία υπάρχει από το 1942 και βοηθά να ζήσουν αξιοπρεπώς βετεράνοι που πολέμησαν το 40, στον Εμφύλιο , στην Κορέα, στην Κύπρο, αλλά και πολίτες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα; Όλα είναι πιθανά…

Ο λόγος για την Υπηρεσία Αναπήρων Πολέμου Μακεδονίας/Θράκης που στεγάζεται στο στρατόπεδο Παύλος Μελάς. Το οποίο παραχωρήθηκε στον δήμο με έναν απαράβατο όρο: ότι η Υπηρεσία είτε ΔΕΝ θα μετεγκατασταθεί ,είτε θα μεταφερθεί σε άλλο χώρο ΕΝΤΟΣ του στρατοπέδου για να συνεχίσει απρόσκοπτα τα έργο της!

Κι όμως τώρα θέλουν να της κάνουν έξωση για …4 χρόνια!!! Και τι θα γίνει με τους ανθρώπους που εξυπηρετούνται απ ΄ αυτή; Θα περιμένουν 4 χρόνια να κατασκευαστούν τα τεχνητά μέλη τους για να συνεχίσουν τη ζωή τους; Γιατί αυτό ζητάνε επί της ουσίας! Να σταματήσει η παραγωγή τεχνητών μελών για να γίνει χωρίς προβλήματα, το μητροπολιτικό πάρκο!

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ. Είναι μία καλή ευκαιρία να δείξει ότι η κυβέρνηση δεν έχει χάσει τελείως την επαφή με την πραγματικότητα. Ας βάλει τα πράγματα στη θέση τους και ας ανακοινώσει ο ίδιος ότι ο όρος που προβλέπεται για την παραχώρηση της έκτασης του στρατοπέδου Παύλου Μελά κι έχει να κάνει με την Υπηρεσία Αναπήρων Πολέμου θα τηρηθεί χωρίς δεύτερη συζήτηση…

Θα επανέλθουμε με πολύ συγκεκριμένα στοιχεία αν χρειαστεί.

ΠΗΓΗ: Militaire.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube