Weather Icon
Video , Πολιτική , Πολιτισμός 9 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Χάρης Πασβαντίδης χορεύει ποντιακά με την ψυχή του στην παράσταση των αδελφών Τσαχουρίδη στο θέατρο Αττικού Άλσους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Χάρης Πασβαντίδης χορεύει ποντιακά με την ψυχή του στην παράσταση των αδελφών Τσαχουρίδη στο θέατρο Αττικού Άλσους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε μεγάλη συναυλία του Κωνσταντίνου και Ματθαίου Τσαχουρίδη στο ανοιχτό θέατρο “Κατίνα Παξινού” στο Αττικό Άλσος, στο πλαίσιο του 1ου φεστιβάλ της Περιφέρειας Αττικής..

Επρόκειτο ένα μουσικό συναπάντημα από το παραδοσιακό τραγούδι των Ελλήνων του Πόντου και το πολυφωνικό τραγούδι της Ηπείρου.

Με πολλά κρυμμένα μεράκια και με το πάθος που τους χαρακτηρίζει, τα αδέλφια Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης παρουσίασαν ένα μουσικό πρόγραμμα σε μια βραδιά που ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο την μουσική προσωπικότητα των δύο αδελφών, συνδυάζοντας τόσο τον συναυλιακό όσο και τον μουσικοχορευτικό χαρακτήρα μιας καλοκαιρινής παράστασης.

Από το παλιό στο καινούριο και από το άγνωστο στο γνωστό οι αδελφοί Τσαχουρίδη επικοινώνησαν μοναδικά με το κοινό, ξεδιπλώνοντας μνήμες και ξεκλειδώνοντας καρδιές…

Μία από τις εκπλήξεις της βραδιάς ήταν η παρουσία του Χάρη Πασβαντίδη. Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας Αττικής, Αντιπρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Αθηνών, π.Αναπληρωτής Νομάρχης Αθηνών, χόρεψε ποντιακά τη στιγμή που ακουγόταν το τραγούδι “Η μάνα εν κρύον νερόν” και ευχαριστήθηκε με την ψυχή του τη βραδιά που προσέφεραν στον κόσμο οι αδελφοί Τσαχουρίδη.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube