Weather Icon

Μήνυμα στήριξης στη δοκιμαζόμενη Αρμενία σε αναμέτρηση του Europa League!

Μήνυμα στήριξης στη δοκιμαζόμενη Αρμενία σε αναμέτρηση του Europa League!

Ο Νιγηριανός επιθετικός, Γιουσούφ Οτουνμπάγιο πανηγυρίζει το γκολ του δείχνουν την υποστήριξή του στη χώρα που παίζει ποδόσφαιρο.

Η Πιουνίκ επικράτησε 2-0 της Σλόβαν Μπρατισλάβας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Conference League, μετά την εκτός έδρας ήττα με 3-1 στην πρεμιέρα της διοργάνωσης απέναντι στη Βασιλεία. Έτσι η αρμενική ομάδα το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποίησε την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Το σκορ άνοιξε στο 35′ ο διεθνής μέσος της Αρμενίας, Αρτάκ Ντασιάν και το 2-0 επιτεύχθηκε από τον Γιουσούφ Οτουνμπάγιο. Ο Νιγηριανός στράικερ συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας, με τον πανηγυρισμό, κατά τον οποίο σήκωσε τη φανέλα του και από μέσα φορούσε μπλουζάκι που ανέγραφε το μήνυμα: «Σταθείτε με την Αρμενία #Ειρήνη», με αφορμή την επίθεση του Αζερμπαϊτζάν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στις 13-14 Σεπτεμβρίου το Αζερμπαϊτζάν εξαπέλυσε επίθεση στα ανατολικά σύνορα της αρμενικής επικράτειας. Σύμφωνα με ενημέρωση την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, ο αριθμός των νεκρών Αρμενίων στρατιωτών ανέβηκε στους 150.

ΠΗΓΗ: Sportdog.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube