Weather Icon
Αθλητικά 7 Αυγούστου 2022

Βασίλης Κωνσταντίνου: “Πρωταγωνιστής στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟ – Μία μεγάλη μεταγραφή – Να ματώσουν στη Λεωφόρο και…”

Βασίλης Κωνσταντίνου: “Πρωταγωνιστής στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟ – Μία μεγάλη μεταγραφή – Να ματώσουν στη Λεωφόρο και…”

Οι τρεις λόγοι που αδικήθηκε το Τριφύλλι και η… μαγκιά Γιοβάνοβιτς! Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μιλάει στο Sportdog.gr για το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Σλάβια και για το μεγάλο πρόβλημα που υπήρχε στο κέντρο, ενώ εξηγεί πως η έδρα και η φανέλα, μπορούν να πάρουν την πρόκριση!

Παναθηναϊκός: Στην ήττα των Πράσινων από τη Σλάβια Πράγας αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο sportdog ο Βασίλης Κωνσταντίνου, με τον παλαίμαχο άσο να είναι αισιόδοξος ότι το Τριφύλλι μπορεί να το “γυρίσει” στη ρεβάνς στη Λεωφόρο.

Τι είπε για τον Γιοβάνοβιτς, την αποβολή του Παλάσιος αλλά και τους νέους παίκτες της ομάδας; Οι απαντήσεις ακολουθούν…

“Εκεί ήταν το πρόβλημα του Παναθηναϊκού με Σλάβια – Άδικη η αποβολή Παλάσιος για τρεις λόγους”

Κύριε Κωνσταντίνου, πώς είδατε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Πράγα;

“Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού ήταν στον χώρο του κέντρου, πώς στήθηκε η ομάδα, πώς έπαιξε η ομάδα. Υπήρχε και ένα τρακ από τη μεριά των ποδοσφαιριστών. Γιατί οι περισσότεροι δεν έχουν παίξει σε τόσο σημαντικά παιχνίδια. Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι οι παίκτες που δεν έπαιξαν, γιατί εκείνοι που βρέθηκαν στη θέση τους δεν μπορούσαν να προσφέρουν τα ίδια. Οι βασικοί που δεν έπαιξαν ήταν το προβλημα”.

Πώς σχολιάζετε την αποβολή του Παλάσιος;

“Η αποβολή του Παλάσιος ήταν πολύ άδικη, γιατί πρώτα από όλα δεν έπεσε ηθελημένα, δεύτερον σηκώθηκε αμέσως, τρίτον δεν διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι. Άρα ήταν ακραία η απόφαση του διαιτητή. Δεν ξέρω αν ήταν καθοριστική, αλλά ο Παλάσιος είναι παίκτης πολύ σημαντικός μέσα στο παιχνίδι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ SPORTDOG.GR

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube