REAL TIME |

Weather Icon

Ο καταστροφικός, δουλοπρεπής εξευμενισμός των Τούρκων

Ο καταστροφικός, δουλοπρεπής εξευμενισμός των Τούρκων

Η Τουρκία εισβάλλει, σκοτώνει, βιάζει, βασανίζει, κλέβει, κατακτά εδάφη, εποικίζει και συνεχώς προκαλεί

Άντης Λοΐζου

Όταν μια χώρα εισβάλλει, σκοτώνει, βιάζει, βασανίζει, κλέβει, κατακτά εδάφη, εποικίζει και συνεχώς προκαλεί με τρόπον επεκτατικό, καταπατώντας τον Xάρτη του ΟΗΕ, τα ψηφίσματα και τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις αρχές και αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), το θύμα της έχει ηθική και ιερή υποχρέωση να ανθίσταται, προκειμένου να διεκδικήσει τα δίκαιά του και να αγωνίζεται για την απελευθέρωση των σκλαβωμένων εδαφών του.

Από το 1975, ένα έτος μετά τη βάρβαρη τουρκική εισβολή και όλο και με πιο αυξητικούς ρυθμούς, η Κυπριακή Δημοκρατία (ΚΔ) υποχωρεί έναντι των βάρβαρων Τούρκων και υποβαθμίζει τις ενέργειές της σε πολλά επίπεδα, κυριότερα των οποίων είναι τα ακόλουθα:

  1. Δεν διεκδικεί την αποκατάσταση του ακεραίου της ΚΔ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
  2. Δεν προβάλλει σε κανέναν διεθνή οργανισμό την αντίθεσή της στις τουρκικές επιδιώξεις και διεκδικήσεις, ενώ, τουναντίον, την ίδια ώρα, δέχεται συνεχή και ανηλεή πόλεμο από τη βάρβαρη και σταθερά διεκδικητική Τουρκία.
  3. Δεν κτίζει σοβαρές Ένοπλες Δυνάμεις, ώστε να δημιουργήσει μια σοβαρή και υπολογίσιμη δύναμη αποτροπής.
  4. Αποστασιοποιείται όλο και περισσότερο από τον εθνικό κορμό, με αποτέλεσμα να απομονώνεται και να τίθεται σε ευάλωτη στρατηγική θέση.
  5. Με την πάροδο του χρόνου, όλο και περισσότερο υποβαθμίζει τις εκδηλώσεις μνήμης των μαύρων επετείων των βομβαρδισμών της Τηλλυρίας και της τουρκικής εισβολής. Η εν λόγω στάση όλο και περισσότερο μειώνει το ηθικό, την αγωνιστικότητα και τον πόθο για απελευθέρωση των σκλαβωμένων εδαφών, ενώ αντιθέτως διευκολύνεται ο εορτασμός των μαύρων επετείων εκ μέρους των Τούρκων, ωσάν εκείνοι να είναι τα θύματα.
  6. Όλο και περισσότερο μειώνονται οι καταγγελίες και οι καταδίκες κατά της Τουρκίας.
  7. Δεν τιμώνται οι ήρωες και τα θύματα των Τούρκων κατά τον πρέποντα τρόπο. Όλοι οι ανδριάντες, προτομές, μνημεία και στήλες που έγιναν προς μνήμην και τιμήν Ηρώων, οι οποίοι θυσιάστηκαν κατά την τουρκική εισβολή, έγιναν με ιδιωτική πρωτοβουλία, πλην του Τύμβου Μακεδονίτισσας. Η Κύπρος είναι ίσως η μόνη χώρα ανά το παγκόσμιο που δεν έχει μνημείο αγνώστου στρατιώτη, με αποτέλεσμα οι τιμές των ηγετών των ξένων κρατών που επισκέπτονται την Κύπρο να αποδίδονται ενώπιον του ανδριάντα του πρώτου Προέδρου της ΚΔ Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ στο Προεδρικό Μέγαρο (ομοίως και στην οπισθοδρομική Τουρκία, οι τιμές γίνονται στον τάφο του Μουσταφά Κεμάλ).

Όλα τα ανωτέρω είναι μέρος ενός σχεδίου των ευνουχιστικών και καταστροφικών εξουσιών της ΚΔ, των πλείστων εκ των πολιτικών κομμάτων και των υποψηφίων ΠτΔ, που διακατέχονται από φοβικά σύνδρομα και έχουν υποταχθεί στον Τούρκο κατακτητή, υποστηρίζοντας τη ρατσιστική λύση της Διζωνικής, Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, τουτέστιν της υποταγής στον κατακτητή και σε βάθος χρόνου την παραχώρηση του ελέγχου και της εξουσίας σε αυτόν. Η τεράστια και καταχθόνια εξουσία ενός ΠτΔ που διαχειρίζεται προσωπικά τη διαδικασία λύσης του κυπριακού προβλήματος, δυστυχώς, επηρεάζει τις εξελίξεις στο Κυπριακό και μια τέτοια λύση δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τύχει της έγκρισης του κυπριακού λαού, καθότι θα είναι μοιραία η αρχή της πλήρους υποταγής μας στην Τουρκία.

Παράλληλα, τα ξεπερασμένα, ολοκληρωτικού τύπου πολιτικά κόμματα, που διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για τους απελευθερωτικούς αγώνες ξένων λαών στο όνομα της λαϊκής κυριαρχίας, ασελγούν μονίμως εις βάρος του καταπιεζόμενου ελληνικού λαού της Κύπρου.

Οι Έλληνες, για να επιβιώσουμε, πρέπει να μείνουμε όσον το δυνατόν εγγύτερα στο εθνικό κέντρο, ριζωμένοι στην ιστορία, στη θρησκεία και στις παραδόσεις μας, όπως ένα δέντρο είναι ριζωμένο στην τροφό γη. Επιβάλλεται και πρέπει να μείνουμε καθολικά προσηλωμένοι και απόλυτα επικεντρωμένοι στη μία σωστή και μόνη συνειδητή επιλογή που μας απομένει, η οποία είναι η απελευθέρωση της Πατρίδας μας και όχι η ρατσιστική ΔΔΟ, που οι περισσότεροι (πλην δύο μόνον) υποψήφιοι Πρόεδροι της ΚΔ εκλιπαρούν τους Τούρκους, τους Βρετανούς και τους αργυρώνητους υπαλλήλους του ΟΗΕ, για την αποδοχή της.

Σημερινή

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube