Weather Icon
ΟΗΕ , Πυρηνική ενέργεια , Ρωσία 22 Αυγούστου 2022

Η Ρωσία ζήτησε επείγουσα συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ (23/8) για την Zaporizhia

Η Ρωσία ζήτησε επείγουσα συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ (23/8) για την Zaporizhia

Επείγουσα σύγκλιση του Σ.Α. του ΟΗΕ

Ο Πρώτος Αναπληρωτής Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στον Παγκόσμιο Οργανισμό, Polyansky έκανε τη σχετική ανακοίνωση στο κανάλι του στο Telegram

Η Ρωσία ζήτησε την διενέργεια επείγουσας συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ στις 23 Αυγούστου σε σχέση με τις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κιέβου γύρω από τον πυρηνικό σταθμό Zaporozhye (ZNPP).
Ο Πρώτος Αναπληρωτής Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στον Παγκόσμιο Οργανισμό, Polyansky έκανε τη σχετική ανακοίνωση στο κανάλι του στο Telegram γράφει το Tass.
Ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος στη Βιέννη είπε ότι η Ρωσική Ομοσπονδία αναμένει την επίσκεψη του ΔΟΑΕ στο υρηνικό εργοστάσιο όχι νωρίτερα από τις αρχές Σεπτεμβρίου
“Σε σχέση με τις συνεχιζόμενες ουκρανικές προκλήσεις κατά του ZNPP, ζητήσαμε μια επείγουσα συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ σχετικά με το θέμα της ημερήσιας διάταξης “απειλές για τη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια.”

Ζητήσαμε από τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Guterres να μιλήσει για αυτό στις 22:00 ώρα Μόσχας στις 23 Αυγούστου», σημείωσε ο Polyansky.
«Την επόμενη μέρα στις 17:00 ώρα Μόσχας, θα υπάρξει νέα συνάντηση για την Ουκρανία, την οποία ζήτησαν τα δυτικά κράτη», είπε ο διπλωμάτης.

www.bankingnews.gr 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube