Weather Icon

Δείτε πως εκπαιδεύονται Ουκρανοί στρατιώτες από τον βρετανικό στρατό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε πως εκπαιδεύονται Ουκρανοί στρατιώτες από τον βρετανικό στρατό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Για πρώτη φορά τα διεθνή μέσα ενημέρωσης έχουν την ευκαιρία να δουν και να καταγράψουν την εκπαίδευση Ουκρανών στρατιωτών από τον βρετανικό στρατό. Η ΕΡΤ είναι το μοναδικό ελληνικό κανάλι στο οποίο δόθηκε πρόσβαση σε βρετανικό στρατόπεδο εκπαίδευσης Ουκρανών.

Η εκπαίδευση των Ουκρανών στρατιωτών κρατάει εβδομάδες, είναι εντατική, και γίνεται με τη βοήθεια Ουκρανών μεταφραστών. Μεταφράζουν κάθε εντολή του Βρετανού εκπαιδευτή προς αυτούς.

Η Βρετανία έχει προσφερθεί να εκπαιδεύσει 10.000 Ουκρανούς μέχρι τώρα, ενώ 2.000 έχουν ήδη λάβει εκπαίδευση και αντιμετωπίζουν τους Ρώσους στα μέτωπα του πολέμου.

«Τα πάνε πολύ πολύ καλά, το πάθος και η υπερηφάνεια που επιδεικνύουν είναι εκπληκτικά και είναι πολύ εύκολο να τους εκπαιδεύουμε δεδομένου του πάθους και του ενθουσιασμού που έχουν», δηλώνει στην ΕΡΤ ο λοχαγός Φοίνιξ Νόρμαν.

Δύναμη χιλίων στρατιωτικών από τον Βρετανικό στρατό, την αεροπορία και το βασιλικό ναυτικό έχουν αποσπαστεί στην εκπαίδευση των Ουκρανών.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube