REAL TIME |

Weather Icon
Ουκρανία , Ρωσία 27 Ιουλίου 2022

Ζελένσκι: Ποιο θεωρεί «το πιο τρομακτικό πράγμα» σχετικά με τον Πούτιν

Ζελένσκι: Ποιο θεωρεί «το πιο τρομακτικό πράγμα» σχετικά με τον Πούτιν

Η ευθύνη για τον πόλεμο στην Ουκρανία βαρύνει «όλο τον κόσμο»

Μετά από μήνες συγκρούσεων στην Ουκρανία, ο πρόεδρος της χώρας Βολοντίμιρ Ζελένσκι αποκάλυψε τι θεωρεί πιο τρομακτικό στον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντίμιρ Πούτιν

Σε συνέντευξή του, ο Ζελένσκι δήλωσε ότι το «πιο τρομακτικό πράγμα» σχετικά με τον συνεχιζόμενο πόλεμο στην πατρίδα του είναι το γεγονός ότι ο Πούτιν κατανοεί την καταστροφή που έχει προκαλέσει η εισβολή της Ρωσίας.

«Μου φαίνεται το πιο τρομακτικό πράγμα σε αυτό είναι ότι στην πραγματικότητα είναι λογικός και καταλαβαίνει τι κάνει», είπε ο Ζελένσκι. «Θα έλεγα ότι αυτό είναι το πιο τρομακτικό συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω – ότι καταλαβαίνει τι κάνει, ξέρει πόσους ανθρώπους σκοτώνει. Ξέρει πόσοι άνθρωποι βιάστηκαν και από ποιον, καθώς και τον αριθμό των παιδιών που σκοτώθηκαν ή απελάθηκαν», πρόσθεσε. 

Παράλληλα, ο Ουκρανός πρόεδρος ανέφερε ότι ο πόλεμος τον έχει κάνει να καταλάβει ότι «ο κόσμος επέτρεψε να αναπτυχθεί αυτή η κατάσταση, επέτρεψε να εμφανιστεί ένα τέτοιο άτομο» και γι’ αυτό, η ευθύνη για τον πόλεμο στην Ουκρανία βαρύνει «όλο τον κόσμο».

Ναυτεμπορική με πληροφορίες από Newsweek

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube