REAL TIME |

Weather Icon

Το παραξήλωσαν! Απαράδεκτο ρωσικό δημοσίευμα χαρακτηρίζει την Ελλάδα “τεμπέλα” και τους Έλληνες “κλέφτες”

Το παραξήλωσαν! Απαράδεκτο ρωσικό δημοσίευμα χαρακτηρίζει την Ελλάδα “τεμπέλα” και τους Έλληνες “κλέφτες”

«Η Αθήνα και η Πράγα έκλεισαν τα σύνορα για παραθεριστές από τη Ρωσική Ομοσπονδία, οι Τούρκοι θα πουν ευχαριστώ για αυτό», γράφει το ρωσικό δημοσίευμα.

Ιούνιος 29, 2022. Ελλάδα.

«Η τεμπέλα Ελλάδα, ακολουθώντας την Τσεχία, αποφάσισε να «τιμωρήσει» τους Ρώσους τουρίστες», είναι το τίτλος της ρωσικής svpressa.ru.

Συνεχίζει:

Η Ελλάδα κάθεται σταθερά στις επιδοτήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν τους αρέσει να εργάζονται σε αυτή τη χώρα.

 Πάνω από 600 δισεκατομμύρια ευρώ έχουν ήδη εισέλθει στη χώρα, με κύριο δωρητή τη Γερμανία. 

Πολύ βολικό, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Εδώ είναι η εξαπάτηση – ναι, οι Έλληνες είναι πολύ σε αυτό.

 Το σκάνδαλο «Mouzenidis Travel» κόστισε στους Ρώσους τουρίστες αρκετές δεκάδες εκατομμύρια δολάρια και οι ίδιοι οι Έλληνες έκλεψαν τα χρήματα.

Σχεδόν τίποτα δεν επιστράφηκε σε κανέναν και, θεωρητικά, αυτή η χώρα θα μπορούσε να συμπεριληφθεί με ασφάλεια στη «μαύρη λίστα» της τουριστικής βιομηχανίας για πάντα.

Επιπλέον, τα αντιρωσικά αισθήματα, τα οποία συνεχίζουν να αναπτύσσονται εκεί από κάποιου είδους hangover.

«Η Ελλάδα δεν είναι πλέον μια χώρα για ευνοϊκές διακοπές για τους Ρώσους. Μετά τις 24 Φεβρουαρίου, το κύμα της ρωσοφοβίας στα μέσα ενημέρωσης δεν μειώνεται, και τροφοδοτείται από την πολιτική ηγεσία της χώρας», δήλωσε ο Αντρέι Μάσλοφ , Ρώσος πρεσβευτής στη χώρα αυτή .

Η εναλλακτική της Τουρκίας… στα σχέδια των απογόνων του μυθικού Οδυσσέα

Το ίδιο δημοσίευμα στη ρωσική ryazan.life

Το φτηνό εθνικό νόμισμα, η παραδοσιακή τουρκική απολιτικότητα και τα αγαπημένα θέρετρα της Αττάλειας και του Κεμέρ είναι μια εξαιρετική εναλλακτική στα θέρετρα των πονηρών απογόνων του μυθικού Οδυσσέα. 

Κάποιος θέλει λεφτά και θέλει να παίζει και πολιτική. Αλίμονο, η έντιμη επιχείρηση και η λασπώδης γεωπολιτική φασαρία είναι ασυμβίβαστες, οπότε η Αθήνα θα πρέπει και πάλι να πάει στις Βρυξέλλες με απλωμένα χέρια. Είναι κάτι που το έχουν συνηθίσει.

Δεν λειτουργούν τα προξενεία…

Το ίδιο δημοσίευμα στη ρωσική ιστοσελίδα  banki.loans

Τα προξενεία της Ελλάδας στη Ρωσική Ομοσπονδία δεν λειτουργούν, οι Ρώσοι που έχουν αγοράσει εκδρομές σε αυτή τη χώρα δεν έχουν τη δυνατότητα να εκδώσουν βίζα εισόδου. 

Η διακοπή των εργασιών κηρύχθηκε προσωρινή, αλλά έχει ήδη υπάρξει μαζική άρνηση μετακίνησης στα θέρετρα της Ελλάδας. Οι τουρίστες επαναπροσανατολίζονται στην Τουρκία, ευτυχώς, η περιοχή είναι ίδια, και η ποιότητα των διακοπών δεν θα αλλάξει.

Το «διάλειμμα» στην έκδοση βίζας ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα, το πρόβλημα φαίνεται να είναι καθαρά τεχνικό.

 Οι ρωσικές αρχές απέλασαν αρκετούς Έλληνες διπλωμάτες που ήταν ύποπτοι για αντιρωσικές ενέργειες. 

Στην πραγματικότητα, είναι ένα συνηθισμένο, καθημερινό φαινόμενο – δεν υπήρξε ποτέ διαφορά μεταξύ διπλωμάτη και κατασκόπου, όχι, και δεν θα υπάρξει ποτέ. Απελαύνουμε εμείς, απελαύνουν τους δικούς μας – μια ρουτίνα.

Όμως, στην προκειμένη περίπτωση, οι Έλληνες αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν αυτό το γεγονός για να χαλάσουν λίγο τη ζωή των συμπατριωτών μας. 

Μικρή η ζημιά. Τα προξενεία της Ελλάδας έκλεισαν σε όλη τη Ρωσία και όσοι αγόρασαν κουπόνια βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη κατάσταση. 

svpressa.ru

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube