REAL TIME |

Weather Icon

Σοβαρή περιπέτεια για Έλληνα στη Ρουμανία! Έκκληση της συζύγου του | Monitor (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοβαρή περιπέτεια για Έλληνα στη Ρουμανία! Έκκληση της συζύγου του | Monitor (ΒΙΝΤΕΟ)

Monitor: Σοβαρή περιπέτεια υγείας για Έλληνα στη Ρουμανία! Υπέστη τριπλή ανακοπή και νοσηλεύεται σε στρατιωτικό νοσοκομείο – Ανάγκη αεροδιακομιδής του στην Ελλάδα – Έκκληση της συζύγου του στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη όπου καταγγέλει απαράδεκτη συμπεριφορά από την ελληνική πρεσβεία στο Βουκουρέστι.

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, που εξελίχθηκε σε ατέλειωτο Γολγοθά αντιμετωπίζει στη Ρουμανία ο Κώστας Χαραλαμπόπουλος. Ο επιχειρηματίας αμυντικού εξοπλισμού, ο οποίος έχει «ντύσει» την ομάδα «Δίας» της Ελληνικής Αστυνομίας, ταξίδεψε τα τέλη Ιουνίου στο Βουκουρέστι για επιχειρηματικούς λόγους. Στις 24 του ιδίου μηνός υπέστη τριπλή ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε στρατιωτικό νοσοκομείο. Ο συμπολίτης μας αρχικά ήταν σε καταστολή και οι γιατροί δεν του έδιναν πολλές ελπίδες.

Εκείνος όμως συνήλθε και άρχισε να έχει επικοινωνία με το περιβάλλον. Στο πλευρό του στάθηκε ο σύζυγός του, Ευαγγελία, η οποία προσπάθησε να τρέξει τις διαδικασίες προκειμένου να μεταφερθεί στην Ελλάδα σε συνεννόηση με τον Ναύαρχο ε.α. Βασίλειο Πολίτη. Ωστόσο, όπως καταγγέλει, αντιμετώπισε απαράδεκτη συμπεριφορά από την ελληνική πρεσβεία στη ρουμανική πρωτεύουσα. Η γυναίκα ήθελε να γίνει αεροδιακομιδή, αλλά κανείς δεν την εξυπηρετούσε. Αναγκάστηκε να πληρώσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό και έφερε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη Ρουμανία. Ωστόσο χάθηκε πολύτιμος χρόνος και η κατάσταση του συζύγου της επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να μη καταστεί δυνατή η διακομιδή του.

Μιλώντας στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη, η Ευαγγελία Χαραλαμποπούλου, μοιράστηκε την περιπέτεια που ζει εδώ και 19 ημέρες και κάνει έκκληση στις ελληνικές αρχές, προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα του συζύγου της, του οποίου η ψυχολογία έχει πέσει στο ναδίρ και όπως γνωρίζουμε όλοι, σε τέτοιες καταστάσεις, το υψηλό ηθικό είναι ο νούμερο ένα παράγοντας για να κρατηθεί ένας άνθρωπος εν ζωή.

Δείτε τι μας είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube