Weather Icon

Σάββας Καλεντερίδης: Αλλεπάλληλες σφαλιάρες Μπέρμποκ στον Τσαβούσογλου | ZOOM (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββας Καλεντερίδης: Αλλεπάλληλες σφαλιάρες Μπέρμποκ στον Τσαβούσογλου | ZOOM (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββας Καλεντερίδης: Αλλεπάλληλες σφαλιάρες Μπέρμποκ στον Τσαβούσογλου! Έχει τσαγανό η Γερμανίδα ΥΠΕΞ. Σαν χωριάτης με γκλίτσα συμπεριφέρθηκε ο Τσαβούσογλου. Εδώ κρύβεται όλο το μυστικό των ελληνικών πραγμάτων από την είσοδό της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ. Η Τουρκία είχε μάθει την ευμενή ουδετερότητα από ΗΠΑ, Αγγλία και Γερμανία. Τώρα που αλλάζουν τα πράγματα δεν μπορούν να το διαχειριστούν. Γιατί η Τουρκία έχασε την ψυχραιμία της; Γιατί άλλαξαν στάση ΗΠΑ και Γερμανία. Η Τουρκία έβγαλε την προβιά του αρνιού και τώρα αντιλήφθηκαν όλοι ότι η Τουρκία είναι Γκρίζος Λύκος. Νέος Χίτλερ ο Ερντογάν! Πολιτική ενοχής και φόβου εκ μέρους της Ελλάδας. Αποκορύφωμα η δήλωση Μητσοτάκη περί ευλόγων δικαίων της Τουρκίας. Πιάσαμε πάτο μετά από αυτήν τη δήλωση. Θερμά συγχαρητήρια στους Γάλλους βουλευτές, να βρει μιμητές αυτή η πρωτοβουλία.

Ο στρατηγικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στην εκπομπή ZOOM, στις 31 Ιουλίου 2022.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube