Weather Icon

Πέθανε το “φερέφωνο” της Άγκυρας στη Θράκη! Έφυγε από τη ζωή ο ψευδομουφτής Αχμέτ Μετέ

Πέθανε το “φερέφωνο” της Άγκυρας στη Θράκη! Έφυγε από τη ζωή ο ψευδομουφτής Αχμέτ Μετέ

Πέθανε ο ψευδομουφτής Αχμέτ Μετέ!

Αυτό μεταδίδουν από το πρωί τα μειονοτικά ΜΜΕ!

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

”Έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο ”Εκλεγμένος” (εκλεγμένος για τους Τούρκους, ψευδομουφτής ήταν) Μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ.

Έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 14 Ιουλίου, γύρω στις 07.15 π.μ..

Ο Αχμέτ Μέτε έπαιρνε θεραπεία για τον καρκίνο για λίγο και πέθανε τα ξημερώματα όταν η κατάστασή του επιδεινώθηκε ξαφνικά.

Ο Αχμέτ Μετέ, ο οποίος γεννήθηκε το 1965 σε χωριό της Ξάνθης, ήταν 57 ετών. Ο Αχμέτ Μετέ, ο οποίος αποφοίτησε από το Ισλαμικό Πανεπιστήμιο της Μεδίνας, ήταν παντρεμένος με την Ατικέ Μετέ και είχε τρία παιδιά.

Θα κηδευτεί στο νεκροταφείο Aşağı Mahalle στην Ξάνθη μετά την απογευματινή προσευχή που θα τελεστεί την Παρασκευή 15 Ιουλίου.”

Το δημοσίευμα:

Ο Μετέ είχε απασχολήσει αρκετές φορές για τη δράση του ως «ψευτομουφτής» στην περιοχή, αν και τόσο στην Ξάνθη όσο και στην Κομοτηνή υπάρχουν οι αντίστοιχοι νόμιμοι μουφτήδες. Δεχόταν κατά διαστήματα επισκέψεις από υψηλόβαθμα πολιτικά στελέχη της Τουρκίας, ενώ η είδηση του θανάτου του μεταδόθηκε και από τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας.

ΠΗΓΗ: Directus.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube