Weather Icon
Ουκρανία , Σερβία 17 Ιουλίου 2022

Kαβάλα: Εντολή να μεταβεί στην περιοχή Super Puma – Μετέφερε φορτίο ”με επικίνδυνα υλικά” – Πυροσβεστική σε δημοσιογράφους: ”Βάλτε μάσκες”

Kαβάλα: Εντολή να μεταβεί στην περιοχή Super Puma – Μετέφερε φορτίο ”με επικίνδυνα υλικά” – Πυροσβεστική σε δημοσιογράφους: ”Βάλτε μάσκες”

Ώρα 00:30: Η ΕΡΤ μετέδωσε ότι σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, δόθηκε εντολή να μεταβεί στην περιοχή ελικόπτερο Super Puma.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι αρχικά είδαν ένα φλεγόμενο αντικείμενο, που όταν κατέπεσε, προκάλεσε μεγάλη πυρκαγιά και πολλαπλές εκρήξεις.

Στην περιοχή υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, ενώ έχουν καταφτάσει και ασθενοφόρα.

Στο μεταξύ, στο σκοτάδι έχουν βυθιστεί, λόγω εκτεταμένης διακοπής της ηλεκτροδότησης, οι Αντιφίλιπποι, το Χορτοκόπι και το Παλαιοχώρι, με τους προβολείς από τα περιπολικά και τα οχήματα της Πυροσβεστικής να είναι η μόνη πηγή φωτισμού.

Ώρα 00:46: Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αναφέρεται ότι το αεροσκάφος μετέφερε φορτίο «με επικίνδυνα υλικά», χωρίς να υπάρχει περαιτέρω πληροφορία ως προς αυτό. Η Πυροσβεστική έδωσε εντολή στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το συμβάν να φορούν στο εξής μάσκες.

ΠΗΓΗ: Directus.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube