REAL TIME |

Weather Icon
Ισραήλ , Τουρκία 11 Ιουλίου 2022

Επικοινωνία Ερντογάν – Λάπιντ! Τί συζήτησαν;

Επικοινωνία Ερντογάν – Λάπιντ! Τί συζήτησαν;

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Γιαΐρ Λαπίντ είχε το βράδυ της Κυριακής (10/7) ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Όπως μεταδίδει η Jerusalem Post, ο Ερντογάν ευχήθηκε στον Λάπιντ καλή τύχη στην πρωθυπουργία και τον επαίνεσε για την επιτυχημένη όπως είπε, επίσκεψή του στην Άγκυρα τον περασμένο μήνα, ως υπουργός Εξωτερικών.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία της Τουρκίας στην αποτροπή ιρανικών τρομοκρατικών σχεδίων κατά Ισραηλινών τουριστών στην Κωνσταντινούπολη τον περασμένο μήνα.

«Οι δύο ηγέτες επικέντρωσαν τη συζήτησή τους στο ότι οι σχέσεις Ισραήλ – Τουρκίας είναι πολύ σημαντικές για την ασφάλεια, την οικονομία και τη σταθερότητα στη Μέση Ανατολή», αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου του ισραηλινού πρωθυπουργού.

Επίσης καλωσόρισαν τη αεροπορική συμφωνία που υπεγράφη την περασμένη εβδομάδα μεταξύ των δύο χωρών και έδωσε τη δυνατότητα στις ισραηλινές αεροπορικές εταιρίες να πετούν στην Τουρκία.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube