REAL TIME |

Weather Icon

Στέφανος Καραβίδας: Ούτε βήμα πίσω! Χαοτική η ποιοτική διαφορά με την Τουρκία (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στέφανος Καραβίδας: Ούτε βήμα πίσω! Χαοτική η ποιοτική διαφορά με την Τουρκία (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στέφανος Καραβίδας: Ούτε βήμα πίσω! Χαοτική η ποιοτική διαφορά με την Τουρκία στον αέρα! Αν συμβιβαστούμε θα χαθούμε. Ο Ελληνισμός πρέπει να οδηγήσει σε ήττα τον τουρκικό επεκτατισμό.

Για τις τελευταίες εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά με την ένταση των προκλήσεων την τελευταία περίοδο μίλησε ο Στέφανος Καραβίδας.

Ο επισμηναγός ε.α.ξεκίνησε την τοποθέτησή του από τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον χαμό του υποσμηναγού Νικόλαου Σιαλμά με αφορμή την παρενόχληση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Νικόλαου Χαρδαλιά. «Έδωσε τη ζωή του για την υπεράσπιση της πατρίδος» ανέφερε και υπενθύμισε την περίπτωση του σμηναγού, Κωνσταντίνου Ηλιάκη. «Είναι απαράδεκτο να χαριεντιζόμαστε απέναντι σε Τούρκους επισήμους που προσπαθούν να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια», πρόσθεσε.

Ποιά είναι η γελοιότητα, ο στρουθοκαμηλισμός και η εθελοτυφλία;

Θα τολμήσει η Τουρκία; | Καλεντερίδης – Μάζης (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίσης τόνισε: «Ο σύγχρονος τουρκισμός είναι ένα κράμα κεμαλικού εθνικισμού, ριζοσπαστικού ισλάμ και του παντουρκισμού, ο οποίος έχει εκφάνσεις και απολύξεις που τον κάνουν να συγγενεύει με τον ναζισμό. Όλο αυτό μαζί έχει στόχο τον ζωτικό χώρο. Ο πολιτικός και βιολογικός χρόνος του Ερντογάν είναι πολύ συγκεκριμένος. Πέρα από την προσωπική του επιβίωση, το μεγάλο του πρόβλημα ονομάζεται Μουσταφά Κεμάλ. Θέλει να τον αντικαταστήσει στη συλλογική μνήμη των Τούρκων. Είμαστε σε πορεία σύγκρουσης. Οπότε το ερώτημα τώρα που προκύπτει από την επικαιρότητα δεν είναι το εάν αλλά το πότε. Πρέπει να προετοιμάζουμε την ελληνική κοινωνία, όσοι έχουμε δημόσιο λόγο. Πρέπει να υπάρξει πίεση από την ελληνική κοινωνία, για να μην κάνουμε βήμα πίσω. Απέναντι στο αφήγημα misaki milli είναι το δόγμα της “Γαλάζιας Πατρίδας”. Μόνο ελληνισμός μπορεί να σταθεί τροχοπέδη στις επιδιώξεις της Τουρκίας να γίνει πέμπτη δύναμη παγκοσμίως».

Για τα εξοπλιστικά είπε: «Μέχρι το τέλος του έτους θα έχουμε αυξήσει τον στόλο των Rafale. Οι διαθεσιμότητές μας έχουν αυξηθεί πολύ. Επίσης έρχονται τα Viper. Η ποιοτική διαφορά θα είναι χαοτική απέναντι στην Τουρκία. Θα έρθουν Spike n Los και Rampage».

Ο επισμηναγός ε.α.Στέφανος Καραβίδας στον Focus Fm στις 18 Ιουνίου 2022.

Ο αρχικλέφτης Ερντογάν και το σχέδιο… αβαβά – Όχι μόνο Κολωνάκι και εσπρέσο | ZOOM (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube