REAL TIME |

Weather Icon

Κώστας Πικραμένος! SOS για Έλληνες βουλευτές – Κίνδυνος να έχουν υποστεί χακάρισμα – “Οι μυστικές υπηρεσίες τον 21ο αιώνα” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Κώστας Πικραμένος! SOS για Έλληνες βουλευτές – Κίνδυνος να έχουν υποστεί χακάρισμα – “Οι μυστικές υπηρεσίες τον 21ο αιώνα” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ο ειδικός εμπειρογνώμονας της Ε.Ε. Κωνσταντίνος Πικραμένος, μίλησε την Πέμπτη 23 Ιουνίου, στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4 για το νέο του βιβλίο «Οι Μυστικές Υπηρεσίες στον 21ο αιώνα».

Με αφορμή το βιβλίο του μίλησε και για την πρόσφατη φωτογράφιση των Ελλήνων βουλευτών στα τουρκικά bayraktar, την ίδια ώρα που κατά την επίσκεψη τους στη Κωνσταντινούπολη όπου από κοινού στρίμωξαν φραστικά τον Ακάρ, υποστήριξε ότι τα κινητά τηλέφωνα των Ελλήνων βουλευτών, ειδικά σε αυτή την περίοδο, μπορεί να έχουν υποστεί ηλεκτρονικό χακάρισμα με κακόβουλο λογισμικό, από τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας και ότι καλόν θα ήταν αν δεν έχει ήδη συμβεί να ελεγχθούν άμεσα, από τις Ελληνικές Υπηρεσίες Πληροφοριών.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube