Weather Icon

Ιωάννης Μπαλτζώης: Αν ξαναπεράσετε θα σας καταρρίψουμε! Έχουμε τα κότσια; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ιωάννης Μπαλτζώης: Αν ξαναπεράσετε θα σας καταρρίψουμε! Έχουμε τα κότσια; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ιωάννης Μπαλτζώης: Αν ξαναπεράσετε θα σας καταρρίψουμε! Έχουμε τα κότσια;

Την αύξηση της τουρκικής επιθετικότητας κατά της Ελλάδας σε όλα τα επίπεδα σχολίασε ο Ιωάννης Μπαλτζώης, ο οποίος μίλησε και για τα γεωπολιτικά ζητήματα που απασχολούν την επικαιρότητα.

Οι Τούρκοι τρελάθηκαν! Είχαν συνηθίσει σε ελληνική αφωνία. Να βάζουμε κόκκινες γραμμές. Να προειδοποιήσουμε. Αν ξαναπεράσετε πάνω από ελληνικό νησί, θα σας καταρρίψουμε. Έχουμε τα καρύδια να το κάνουμε αυτό; Να ενημερώσουμε και τον… φιλέλληνα Στόλτενμπεργκ, ότι αν περάσει κανένα drone από πάνω μας θα το καταρρίψουμε. Θα στείλουμε ισχυρό μήνυμα. Αφήστε που υπάρχουν άλλοι τρόποι, δηλαδή με ηλεκτρομαγνητική τεχνολογία να αιχμαλωτήσουμε ένα drone. Το έχει κάνει σε υψηλής τεχνολογίας drone των ΗΠΑ. Το κατέβασαν, το αντέγραψαν και έφτιαξαν τα δικά τους ίδιας τεχνολογίας. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε και έχουμε συμμαχίες προς αυτήν την κατεύθυνση. Οι Τούρκοι έχουν ορμήσει σαν τα σκυλιά να μας φάνε.

Ο αντιστράτηγος ε.α. Ιωάννης Μπαλτζώης στον Focus Fm στις 4 Ιουνίου 2022.

Σάββας Καλεντερίδης: Το παρακράτος της Τουρκίας δημιουργεί επικίνδυνο κλίμα

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube