Weather Icon

HPG: Σκοτώθηκαν 12 Τούρκοι στρατιώτες, καταστράφηκε 1 βάση, χτυπήθηκε 1 ελικόπτερο

HPG: Σκοτώθηκαν 12 Τούρκοι στρατιώτες, καταστράφηκε 1 βάση, χτυπήθηκε 1 ελικόπτερο

Οι ενέργειες των ανταρτών συνεχίζονται αδιάκοπα. Στις αντάρτικες δράσεις σκοτώθηκαν 12 Τούρκοι στρατιώτες εισβολής, καταστράφηκε 1 φυλάκιο και χτυπήθηκε 1 ελικόπτερο.

Το Γραφείο Τύπου του HPG (Μονάδες Άμυνας του Λαού), δημοσίευσε λεπτομέρειες για τον συνεχιζόμενο πόλεμο στο Νότιο Κουρδιστάν:

«Οι κινητές ομάδες μας στις Περιοχές της Αντίστασης εφαρμόζουν διάφορες τακτικές με επιτυχία, χτυπώντας ασταμάτητα τους εισβολείς. Στις ενέργειες που πραγματοποίησαν οι κινητές ομάδες μας σκοτώθηκαν 12 στρατιώτες – εισβολείς, τραυματίστηκαν άλλοι 3, καταστράφηκε 1 φυλάκιο και χτυπήθηκε 1 επιθετικό ελικόπτερο.

Οι εισβολείς προσπάθησαν να χτυπήσουν τις σήραγγες ανάβοντας φωτιά που παρήγαγε τοξικό καπνό και τις βομβάρδισαν δύο φορές με εκρηκτικά. Οι Ζώνες Αντίστασης των ανταρτών βομβαρδίστηκαν 7 φορές από αεροπλάνα και 22 φορές από ελικόπτερα».

ΠΗΓΗ: Kurdishvoice.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube