Weather Icon

Αποκάλυψη! Το «ελληνικό μυστικό» του Ερντογάν και η Σαουδική Αραβία | ZOOM (BINTEO)

Αποκάλυψη! Το «ελληνικό μυστικό» του Ερντογάν και η Σαουδική Αραβία | ZOOM (BINTEO)

Σάββας Καλεντερίδης: Το «ελληνικό μυστικό» του Ερντογάν και η Σαουδική Αραβία

Μία πολύ δυνατή αποκάλυψη έκανε στην αποψινή εκπομπή ZOOM ο Σάββας Καλεντερίδης για την στροφή της πολιτικής του Ρετζέπ Ταγίπρ Ερντογάν, αποκρυπτογραφώντας την επίσκεψη του Σουδάραβα ηγέτη, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, την Τετάρτη (22/6/2022) στην Τουρκία.

Η Τουρκία θορυβήθηκε από τις συμφωνίας της Ελλάδας με Αίγυπτο και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συνδυασμό με τις συμφωνίες του Αβραάμ λειτούργησαν τα αντανακλαστικά. Ποιοί όμως ήταν αυτοί που «ξύπνησαν» τον Τούρκο πρόεδρο και του είπαν να παρατήσει τη «Μουσουλμανική Αδελφότητα»; Εδώ είναι το όλο ζουμί της υπόθεσης, που αποκαλύπτεται στην αποψινή εκπομπή, στην οποία γίνεται μία ανασκόπηση της επικαιρότητας, ξεκινώντας από την τουρκική προπαγάνδα για τη Ψέριμο, κάτι που μπορεί να αποτελέσει προάγγελος όσων θα ακούσουμε δια στόματος Ερντογάν στη σύνοδο του ΝΑΤΟ.

Αν η Ελλάδα προετοιμαστεί καλά ο Ερντογάν θα σκάψει τον λάκκο του | ZOOM (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίσης στην εκπομπή σχολιάζονται θέματα, όπως το εμπόδιο που θέτει η Βουλγαρία στην ένταξη Αλβανίας και Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, η σύλληψη της ανιψιάς του Γκιουλέν στον Έβρο, τη δήλωση Ρώσου διπλωμάτη, ότι η Ελλάδα δεν είναι φιλικός προορισμός για τους Ρώσους, η πιθανότητα επιστροφής του Νετανιάχου στο πολιτικό προσκήνιο του Ισραήλ λόγω των πρόωρων εκλογών που έχουν εξαγγελθεί, η πτώση ρωσικού drone στην Αργυρούπολη του Πόντου, η σύγκρουση στο Ντιγιάρμπακιρ όπου σκοτώθηκαν δύο Τούρκοι στρατιωτικοί, τα μέτωπα στην Ουκρανία και η δήλωση Βέμπερ για εμπάργκο στην πώληση όπλων στην Τουρκία από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Ο στρατηγικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στην εκπομπή ZOOM, στις 23 Ιουνίου 2022.

Κορυφαίοι αναλυτές για το βιβλίο “Υβριδικοί Πόλεμοι” | Καλεντερίδης – Μάζης, Χρηστίδης, Μπαλτζώης, Ζιώγας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube