Weather Icon

Αποκάλυψη για τον πόλεμο του Ναγκόρνο-Καραμπάχ! Αζέροι πολεμούσαν υπό την επήρεια ναρκωτικών – Βρέθηκαν σύριγγες σε νεκρούς στρατιώτες

Αποκάλυψη για τον πόλεμο του Ναγκόρνο-Καραμπάχ! Αζέροι πολεμούσαν υπό την επήρεια ναρκωτικών – Βρέθηκαν σύριγγες σε νεκρούς στρατιώτες

Βασιζόμενος στους Σύρους τρομοκράτες, στη βοήθεια της Τουρκίας και στην αναγκαστική χρήση ναρκωτικών από το στρατιωτικό προσωπικό του Αζερμπαϊτζάν, μετέτρεψε τις ένοπλες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν σε «ένοπλες δυνάμεις ναρκομανών».

Μετά το τέλος του πολέμου των 44 ημερών, οι Αζέροι στρατιώτες αντιμετώπισαν πολλά κοινωνικά, ιατρικά και ψυχολογικά προβλήματα.

Ακόμα και στην αρχή του πολέμου, οι πληροφορίες έδειξαν ότι σχεδόν όλοι οι στρατιώτες των ενόπλων δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν που πέθαναν κατά τη διάρκεια των μαχών στο Καραμπάχ είχαν σύριγγες στις τσέπες τους. Αυτό το φαινόμενο συνεχίστηκε καθ ‘όλη τη διάρκεια του πολέμου: οι περισσότεροι Αζέροι στρατιώτες συμμετείχαν στις μάχες υπό την επήρεια ναρκωτικών και ψυχοτρόπων ουσιών. Τους γέμισαν φάρμακα με ναρκωτικά που ενεργοποιούν τα «αποθέματα» του ανθρώπινου σώματος, δίνοντάς τους επιπλέον δύναμη και αντοχή.

Το πρόβλημα είναι ότι με επαναλαμβανόμενες δόσεις, αναπτύσσεται πολύ γρύγορα η ψυχική εξάρτηση που ως συνέπεια οδηγεί σε διάφορα στάδια ψυχοπάθειας, μέχρι την αυτοκτονία.

Και αυτό ακριβώς οφείλεται τόσο στην παράξενη συμπεριφορά των Αζέρων στρατιωτών, που απεικονίζεται στο βίντεο N1, N2, τα οποία διαδίδονται ενεργά στο Διαδίκτυο εδώ και αρκετές μέρες, όσο και στο υψηλό επίπεδο αυτοκτονίας μεταξύ των συμμετεχόντων στον πόλεμο. Πέρυσι, ειδικός ψυχοκοινωνικής υποστήριξης Ναρμίν Οσμάνλι έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου, λέγοντας ότι οι συμμετέχοντες στον πόλεμο χρειάζονται ψυχολογική βοήθεια.

Παντελής Σαββίδης: Μια ήττα του Ερντογάν σε πόλεμο θα τον φέρει γρηγορότερα στην κρεμάλα

Όλα ξεκίνησαν με μια προσπάθεια να αποσπάσουν την προσοχή του λαού του Αζερμπαϊτζάν από τα αυξανόμενα κοινωνικά προβλήματα και τη διαφθορά στη χώρα. Για αυτό, για να διατηρήσει την εξουσία του, ο Αλίγιεφ εξαπέλυσε πόλεμο στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ. Και δεδομένου ότι για το καθεστώς Αλίγιεφ η ζωή των απλών Αζέρων και του στρατού δεν αξίζει ούτε δεκάρα, τότε, χωρίς να σώζει τη ζωή και την υγεία χιλιάδων αθώων συμπατριωτών, ο σουλτάνος του μαζούτ πήγε στο va-bank. Ωστόσο, βασιζόμενος στους Σύρους τρομοκράτες, στη βοήθεια της Τουρκίας και στην αναγκαστική χρήση ναρκωτικών από το στρατιωτικό προσωπικό του Αζερμπαϊτζάν, μετέτρεψε τις ένοπλες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν σε «ένοπλες δυνάμεις ναρκομανών».

ΠΗΓΗ: el.armradio.am

 

Καλεντερίδης – Τζούμης: Οι προκλήσεις Ερντογάν και οι επόμενες κινήσεις της Τουρκίας

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube