REAL TIME |

Weather Icon

Σάββας Καλεντερίδης: Πρέπει να δώσουμε σκληρή μάχη με την Τουρκία

Σάββας Καλεντερίδης: Πρέπει να δώσουμε σκληρή μάχη με την Τουρκία

Σάββας Καλεντερίδης: Πρέπει να δώσουμε σκληρή μάχη με την Τουρκία!

Την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και τι μπορούμε να περιμένουμε από τους Αμερικάνους ανέλυσε ο Σάββας Καλεντερίδης.

Οι επαφές του Έλληνα πρωθυπουργού, δεν νομίζω να αποφέρουν θετικά αποτελέσματα στα εθνικά μας θέματα. Επιδιώξεις των ΗΠΑ είναι η απεξάρτηση όλων συμμαχικών χωρών από το φυσικό αέριο της Ρωσίας. Η Τουρκία έχει δύο αγωγούς, τον Blue Stream και τον Turkish Stream. H Τουρκία φέρεται να είπε στην κα. Νούλαντ, να μεταφερθεί αγωγός μέσω Τουρκίας από την Ανατολική Μεσόγειο.

Πρέπει να δώσουμε σκληρή μάχη! Θα είναι δύσκολος ο αγώνας με την Τούρκία. Γι’αυτό είπα ότι δεν θα υπάρχουν θετικά αποτελέσματα. Ποντάρω όμως στην ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού στο Κογκρέσο. Αν επηρέασε ανθρώπους τότε μπορεί να κάνει ευκολότερη τη δουλειά στο ελληνικό λόμπι. Άρα πιστεύω, ότι η ομιλία είναι σημαντικότερη της επισκέψης. Θα φέρει ευκολότερα αποτελέσματα απ’ ότι στο σκληρό… τερέν του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και του Λευκού Οίκου, όπου γίνονται στυγνοί εκβιασμοί και στους εκβιασμούς η Τουρκία είναι καλύτερη.

Ο στρατηγικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στην εκπομπή “Ραντάρ” με τον διευθυντή του AlphaRadio, Τάκη Χατζή, στις 20 Μαΐου 2022.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube