Weather Icon

Ποιός έκανε κρύο ντουζ τον Ερντογάν; | ZOOM (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιός έκανε κρύο ντουζ τον Ερντογάν; | ZOOM (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββας Καλεντερίδης: Ποιός έκανε κρύο ντουζ τον Ερντογάν;

Στην προηγούμενη εκπομπή ZOOM! Ο Σάββας Καλεντερίδης έθιξε τα θέματα της παραίτησης του επικεφαλής της Frontex, Φαμπρίς Λεγκέρι, τις αντιδράσεις για τους εορτασμούς στην Κύπρο για τα 70 χρόνια από την ενθρόνιση της Βασίλισσας Ελισσάβετ, τις πιέσεις των ΗΠΑ στην Ελλάδα για αποστολή ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων στην Ουκρανία και την τηλεδιάσκεψη του σχήματος 3+1.

Απόψε! Ο στρατηγικός αναλυτής επιστρέφει στο ZOOM σε μία εκπομπή με πλούσια θεματολογία! Ο επικεφαλής του infognomonpolitics.gr επανέρχεται στο θέμα των εκλογών στη Βόρειο Ιρλανδία. Εξηγεί τη στάση της Τουρκίας για την ένταξη της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ και τα καρφιά του Ερντογάν για την Ελλάδα και ερμηνεύει την επικοινωνία των Υπουργών Αμύνης των ΗΠΑ και της Ρωσίας τρεις μήνες μετά την έναρξη του πολέμου. Παράλληλα μετέφερε τις εξελίξεις από τα μέτωπα. Στάθηκε στο κουρδικό ζήτημα με αφορμή τη νέα επιχείρηση της Τουρκίας στο Βόρειο Ιράκ. Σχολίασε τη σύνοδο του ASEAN αλλά και το ζήτημα της ενεργειακής κρίσης με το επισιτιστικό πρόβλημα που προκύπτει για την Ευρωπαϊκή Ένωση, το οποίο πλέον δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Στο τέλος καλεί τα μέλη του καναλιού μας να στείλουν ερωτήσεις προς τον διδάκτορα Γεωπολιτικής (Durham University, UK) / Επίκουρο Καθ. Διεθνών Σχέσεων Ledra College Λευκωσίας & Διδάσκων σε ΣΕΘΑ και άλλες Στρατιωτικές Σχολές / Καθηγητής IBDP Hellenic American Educational Foundation (Κολλέγιο Αθηνών), Γιώργο Φίλη, σε μία μεγάλη συνέντευξη που ετοιμάζεται τις επόμενες ημέρες.

Ο γεωπολιτικός αναλυτής συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στην εκπομπή ZOOM στις 14 Μαΐου 2022.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παντελής Σαββίδης: Οι Νέες Γκρίζες Ζώνες

Σάββας Καλεντερίδης: Ως πότε θα υποχωρούμε μπροστά στον εκβιαστή;

Ο Γιώργος Φίλης έρχεται στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη! Στείλτε ερωτήσεις και συντονίστε την εκπομπή

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube