Weather Icon
Video , Ιστορία 12 Μαΐου 2022

Δημήτρης Κούρτης: Οι κυβερνήσεις κρύβονται για τις ναζιστικές θηριωδίες

Δημήτρης Κούρτης: Οι κυβερνήσεις κρύβονται για τις ναζιστικές θηριωδίες

Δημήτρης Κούρτης: Οι κυβερνήσεις κρύβονται για τις ναζιστικές θηριωδίες

Για τις εξελίξεις με την Ιταλία και την Γερμανία στο θέμα των επανορθώσεων αλλά και την Ελληνική πραγματικότητα μίλησε ο Δημήτρης Κούρτης.

Ο νομικός σημείωσε εμφατικά, ότι τόσο στην Ιταλία, όσο και στην Ελλάδα, οι κυβερνήσεις διαχρονικά, κρύβονται πίσω από τις διεκδικήσεις θυμάτων και οικογενειών τους για τις Γερμανικές θηριωδίες της Ναζιστικής περιόδου, αντί ως κυρίαρχα κράτη να αναλάβουν την ευθύνη και πολιτικά, να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των πολιτών τους μέσα από διακρατικές και στα πλαίσια του διεθνούς δικαίου κινήσεις έναντι της Γερμανίας.

Τα όσα αποκαλύπτει, είναι εξόχως ενδιαφέροντα για τα «δύο μέτρα και δύο σταθμά» στο διεθνές δίκαιο από τους παίκτες ισχύος, ακόμη και στις υποθέσεις εγκλημάτων πολέμου και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ο νομικός – διεθνολόγος και καθηγητής στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Δημήτρης Κούρτης, στον ραδιοφωνικό σταθμό 98.4 και τον Γιώργο Σαχίνη, στις 12 Μαΐου 2022.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube