Weather Icon
Παιδεία , Τουρκία 30 Μαΐου 2022

Αυτό είναι σκάνδαλο! Με scooter made on Turkey η Πανεπιστημιακή Αστυνομία

Αυτό είναι σκάνδαλο! Με scooter made on Turkey η Πανεπιστημιακή Αστυνομία

Δεν έχουν τέλος οι εκπλήξεις που συνοδεύουν την νεοσύστατη πανεπιστημιακή αστυνομία η οποία ακόμη δεν έχει αναλάβει δράση, αλλά έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις και ακόμη περισσότερες συζητήσεις για το ποιος τελικά θα είναι ο ρόλος των αστυνομικών που θα την στελεχώνουν.

Έτσι μετά από αλλεπάλληλες αλλαγές ως προς τα καθήκοντα των αστυνομικών, τον περιφερειακό ρόλος τους και όχι την φυσική τους παρουσία μέσα στα πανεπιστήμια, παρά μόνο στα campus με έκπληξη το L&Ο, πληροφορείται από έγκυρες πηγές, πως τα στελέχη της ΟΠΠΙ, θα συνοδεύουν ειδικοί φρουροί, οι οποίοι μάλιστα θα επιβαίνουν σε σκούτεράκια!

Μάλιστα οι ίδιες πηγές ενημέρωσης μας πληροφόρησαν πως τα συγκεκριμένα σκούτερ έχουν ήδη παραληφθεί, είναι κατασκευασμένα στην Τουρκία, όπως μας ενημέρωσαν και παρουσιάζουμε και φωτογραφία τους.

Άγνοια για το αν οι αστυνομικοί της ΟΠΠΙ θα επιβαίνουν ή θα συνοδεύονται από μοτοσικλετιστές και ποιος αλήθεια ο ρόλος αστυνομικών να… συνοδεύουν αστυνομικούς, δηλώνουν πηγές ενημέρωσης της Κατεχάκη.

Σε κάθε περίπτωση μια επίσημη απάντηση από του υπουργείο προστασίας του πολίτη ή το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, είναι ευπρόσδεκτη για την πλήρη ενημέρωση των πολιτών.

ΠΗΓΗ: lawandorder.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube