REAL TIME |

Ιωάννης Μάζης: Ο Μακρόν έχει καταλάβει τον ρόλο της Τουρκίας

Ιωάννης Μάζης: Ο Μακρόν έχει καταλάβει τον ρόλο της Τουρκίας

Ιωάννης Μάζης: Ο Μακρόν έχει καταλάβει τον ρόλο της Τουρκίας! Συγχαρητήρια για την καταστροφή που ετοιμάζουν σε όλον τον πλανήτη

Το γιατί πλέον δεν είναι ακραίο σενάριο μια πολλαπλών επιπέδων παγκόσμια σύρραξη εξήγησε ο Ιωάννης Μάζης.

Ο ρόλος των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ αναφορικά με την Ρωσία και την Κίνα, αλλά και την αντίληψη Μακρόν που διαφοροποιείται στρατηγικά και έναντι της Τουρκίας. Είναι πολύ σημαντική η δήλωση του Γάλλου προέδρου. Έχει καταλάβει τον ρόλο της Τουρκίας. Γι’αυτό και αισιοδοξεί.

Η «αφασία» του Ελληνικού πολιτικού συστήματος, την ώρα που η γειτονική μας χώρα, όπως λέει και με την ανοχή μας εμφανίζεται σε ρόλο «ειρηνοποιού», με απαιτήσεις σε Ελλάδα – Κύπρο και επεμβάσεις σε Βόρειο Ιράκ και Συρία. O ελληνισμός πρέπει να λάβει νέες στρατηγικές.

Ο καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής στο ΕΚΠΑ, Ιωάννης Μάζης στον ραδιοφωνικό σταθμό 98.4 και τον Γιώργο Σαχίνη στις 27 Απριλίου 2022.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube