REAL TIME |

Weather Icon
Video , Ουκρανία , Ρωσία 30 Μαρτίου 2022

Τι δείχνουν οι εξελίξεις στο στρατιωτικό πεδίο της Ουκρανίας

Τι δείχνουν οι εξελίξεις στο στρατιωτικό πεδίο της Ουκρανίας

Ο αντισυνταγματάρχης ε..α των Ειδικών Δυνάμεων κα στρατιωτικός αναλυτής , Νίκος Σκιαδάς , παραθέτει στον 98.4 με αμιγώς στρατιωτικά στοιχεία ανάλυσης, το τι συμβαίνει στο πολεμικό πεδίο στην Ουκρανία με βάση πάντα τις υπάρχουσες πληροφορίες και όσο αυτές προσεγγίζουν την πραγματικότητα, τόσο στο Ρωσικό στρατό, όσο και στις δυνάμεις αντίστασης που παρατάσσει η Ουκρανία.

Όπως εξηγεί, στο πεδίο με βάση το γεγονός ότι οι εφεδρείες είναι το «κλειδί» σε μια χρονοβόρα εξέλιξη, είναι προφανές ότι ο χρόνος δεν λειτουργεί υπέρ των αμυνόμενων Ουκρανών, παρότι στο αστικό περιβάλλον οι ανάγκες και οι απώλειες για τον επιτιθέμενο σε αναλογίες είναι μεγαλύτερες. Κατά τον κ. Σκιαδά , οι προσεγγίσεις στο πεδίο χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής , ενώ την ίδια ώρα με έμφαση σημειώνει ότι τον προβληματίζει για το μέλλον, όχι μόνο ο μεσολαβητικός ρόλος που αξιοποιεί η Τουρκία με τις «ευχές» Δύσης και Ανατολής, αλλά και η εφαρμογή των όποιων αποφάσεων για την Ουκρανία τελικά, πως η γειτονική μας χώρα θα επιχειρήσει ενδεχομένως να αντιγράψει σε σχέση με την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube