Weather Icon
ΗΠΑ , Ουκρανία , Ρωσία , Τουρκία 15 Μαρτίου 2022

Πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ: «Ο Πούτιν ανέτρεψε τα σχέδια Γκέιτς.. νέας τάξης πραγμάτων» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ: «Ο Πούτιν ανέτρεψε τα σχέδια Γκέιτς.. νέας τάξης πραγμάτων» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τριγμούς στην Ουάσιγκτον προκαλεί η δήλωση του Μάικλ Φλιν, ο οποίος για πολλούς στις ΗΠΑ εκφράζει μεγάλο μέρος του στρατιωτικού κατεστημένου της χώρας.

Ο πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, στρατηγός εν αποστρατεία, ανέφερε πως η απόφαση του Βλαντιμίρ Πούτιν έβαλε «φρένο» στα σχέδια της επιβολής Νέας Τάξης Πραγμάτων από ισχυρούς επιχειρηματίες και πολιτικούς της χώρας του.

«Η κίνηση του Πούτιν στην Ουκρανία ανέτρεψε τα σχέδια του βαθέως κράτους των ΗΠΑ, του επικεφαλής του WEF Κλάους Σβαμπ, του Μπιλ Γκέιτς και άλλων που έχουν αναφορικά με την Νέα Τάξη Πραγμάτων που ετοιμάζουν», είπε χαρακτηριστικά.

«Όλα όσα βλέπουμε στην Ευρώπη σήμερα είναι η ανατροπή μιας ισορροπίας στα σχέδια για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων όπως την θέλουν αυτοί: Όπως την θέλουν άτομα σαν τον Δρ. Χαράρι, τον Κλάους Σβαμπ, τον Μπιλ Γκέιτς» πρόσθεσε.

Ο Μάικλ Φλιν είπε ακόμα πως «Πρέπει να αντιληφθούμε ότι πρόκειται για ανθρώπους πολύ ευφυείς, έχουν πολλά μέσα στη διάθεσή τους και έχουν μια αποκρυσταλλωμένη στρατηγική ιδέα για το πώς θέλουν ο κόσμος να εξελιχθεί. Και ο Θεός και η ψυχή δεν είναι μέρος αυτού του σχεδίου».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian (29/11/21) o  Μάικλ Φλιν, ο πρώτος σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Ντόναλντ Τραμπ, φαίνεται να χαρακτήρισε το QAnon «απόλυτη ανοησία» και «εκστρατεία παραπληροφόρησης» που δημιουργήθηκε από τη CIA και την πολιτική Aριστερά – παρά τις δικές του εκτενείς αναφορές στις θεωρίες συνωμοσίας 
Η συγκεκριμένη δήλωση του Φλιν αποκαλύφθηκε από τον Λιν Γουντ, δικηγόρο υπέρ του Τραμπ και υποστηρικτή του QAnon που κάποτε συμμάχησε με τον Φλυν. 
Σύμφωνα με την Guardian, οι οπαδοί του QAnon πιστεύουν στην ύπαρξη μιας μυστικής φυλής παιδεραστών κανίβαλων σατανιστών, όπου κυριαρχούν οι Δημοκρατικοί, εναντίον των οποίων μάχεται ο Τραμπ. Οι ακόλουθοι πιστεύουν επίσης ότι ο John F Kennedy Jr δεν είναι νεκρός και σύντομα θα επιστρέψει για να τους καθοδηγήσει.. Το FBI θεωρεί το QAnon πιθανή πηγή εξτρεμιστικής βίας.
Ο Φλιν απολύθηκε από έναν κορυφαίο ρόλο στις υπηρεσίες πληροφοριών από τον Μπαράκ Ομπάμα πριν γίνει στενός βοηθός του Τραμπ. Τοποθετήθηκε ως σύμβουλος εθνικής ασφάλειας, αλλά παραιτήθηκε μετά από λιγότερο από ένα μήνα, επειδή είπε ψέματα στο FBI για αλληλεπιδράσεις με Ρώσους.  
Ο Φλιν προσπάθησε να αποσύρει τη δήλωση ενοχής του το 2019 όταν η νέα του ομάδα υπεράσπισης υπέβαλε υπόμνημα, κατηγορώντας το FBI ότι παγίδευσε τον Φλιν με την παρακράτηση υλικού που ωφέλησε την υπόθεση, για να τον αναγκάσει να παραδεχτεί την ενοχή του.
Τον Νοέμβριο του 2020 ο τότε Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απένειμε χάρη στον πρώην Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Μάικλ Φλιν, ο οποίος είχε ομολογήσει την ενοχή του για ψευδορκία στο FBI κατά τη διάρκεια των ερευνών για την ανάμιξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016.
Τον Ιούνιο του 2020 ο Φλιν έγραψε ένα άρθρο στο οποίο χαρακτήριζε τον Φετουλάχ Γκιουλέν ως τον «Οσάμα Μπιν Λάντεν της Τουρκίας» και προέτρεπε την υποστήριξη των προσπαθειών της Άγκυρας για έκδοση του.

Πηγή: In.gr 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube