Weather Icon

Παντελής Σαββίδης: Όσοι έχουν πάρει θέση στα αμερικανικά ή ρωσικά ορύγματα ας γνωρίζουν πως υπάρχει και ένα τρίτο. Ελληνικό.

Παντελής Σαββίδης: Όσοι έχουν πάρει θέση στα αμερικανικά ή ρωσικά ορύγματα ας γνωρίζουν πως υπάρχει και ένα τρίτο. Ελληνικό.

Σχόλιο του Παντελή Σαββίδη για την εισβολή του νεομακαρθισμού στην Ελλάδα – Στη φωτογραφία ο Τζότζεφ Μακάρθι

Pantelis Savvidis

Spyros Chaitidis

Ο Καλεντεριδης έχει καθαρή πατριωτική γραμμή,θέση και άποψη διότι είναι πρώτ απ’ όλα γνώστης της ιστορίας αλλά και έχει υψηλή γεωπολιτική αντίληψη…. Δεν είναι ποτέ φανατικός και στην πολιτική δεν είναι φίλαθλος…. Όσο δε για το νεοελληνικό κράτος το γνωρίζει πολύ καλά διότι το υπηρέτησε στα πολύ ενδότερα….. Και έχει ξεκάθαρη άποψη για τις εσωτερικές λειτουργίες αυτού του κράτους…..
Themis Vokalis

Ο πατριωτισμός, η ακεραιότητα και η ποιότητα του κυρίου Καλεντερίδη είναι αδιαπραγμάτευτα. Όσοι τον γνωρίζουν και όσοι έχουν μάθει να ακούν το καταλαβαίνουν.
Όμως όπως κ άλλοι δημοσιολογουντες με τα ίδια χαρακτηριστικά του κυρίου Καλεντερίδη, θα συνεχίσουν να μπαίνουν στις μυλόπετρες της δημόσιας κριτικής. Αυτό θα γίνεται έως ότου καταλάβετε ότι οι Έλληνες είναι ένας λαός που χρόνια τώρα του στερούν την πραγματική έννοια του δημοσίου συμφέροντος. Ποιοι το κάνουν αυτό; Το ελλαδικό πολιτικό σύστημα.
Αντί λοιπόν να δίνεται εξηγήσεις για την προφανέστατη ποιότητα ανθρώπων όπως ο κυριος Καλεντεριδης, θα πρότεινα όλοι οι Καλεντεριδες να κηρύξετε έναν ανένδοτο πόλεμο προς το σύνολο του πολιτικού συστήματος και να σταματήσετε μέσα σε όλα αυτά τα πραγματικά σωστά που λέτε, να ξεπλένετε ακούσια τις αμαρτίες τους, με στερεότυπες φράσεις “λάθη κ παθογένειες” “φοβικό σύνδρομο” “ξένες εξαρτήσεις” “έλλειψη στρατηγικής” “φόβος για πολιτικό κόστος” “έλλειψη εθνικής ενότητας” “αδυναμία αντιμετώπισης διεθνών κρίσεων” κλπ.
Επαναλαμβάνω οι άνθρωποι αυτοί έχουν πολύ συγκεκριμένη ατζέντα που την υπερασπίζονται με ακλόνητη στρατηγική, αποφασιστικότητα, ζήλο και ικανότητα. Το μόνο θέμα που αρνούμαστε να παραδεχτούμε, λόγο αστικής ευγένειας ή λόγο κάθε είδους εξάρτησης μας από δαύτους, είναι ότι η ατζέντα τους, στα κεφάλαια της δεν περιέχει τα εθνικά μας συμφέροντα. Μάλιστα είναι σε πλήρη γνώση τους ότι η εξυπηρέτηση των συμφερόντων του ελληνισμού θα τους οδηγήσουν σε πλήρη χρεοκοπία και ανέχεια. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.
Νικόλαος Τριχάς

Και η παρουσια κ ο λογος του ειναι σημαντικα, γιατι υπαρχουν λιγοι σαν αυτον
Giannis Tsal

Εγω κατάλαβα οτι Οποιος εχει κριτικη αποψη για Αμερικανούς και ΕΕ και Ελληνική κυβερνηση και η δουλεια του εχει σχεση με τα ΜΜΕ τρομάζει να εκφέρει αποψη. Κοπτονται για την αυτοδιάθεση της Ουκρανίας αλλα δεν λενε τιποτα για το 2014 για τον Πωλονο υπουργο και τον Γερμανό αρχηγο των μυστικών υπηρεσιών σε συγκεντρώσεις του πραξικοπήματος. Αν αναφέρεις ειδικα τα τάγματα εφόδου που δρούσαν τοσα χρονια στα ανατολικά και δρουν και τωρα πιπέρι στο στόμα. Ακομα στο Κιέβο δεν μπήκαν τα Ρωσσικα τανκς και πριν τρεις μερες Ρωσσικο άρμα στο Κιέβο διέλυσε αυτοκινητο με τον οδηγο μεσα
  • Kronos Kores

    “βλέπουν την Ευρώπη και γελούν” πολύ σωστό.. Τα κατάφεραν δίχως να χάσουν φαντάρο οι Αμερικανοί..
Από τη σελίδα του Παντελή Σαββίδη 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube