Weather Icon
Ουκρανία , Ρωσία , Τουρκία 3 Μαρτίου 2022

Ο Ζελένσκι επαινεί τον Ερντογάν και τον θέλει για διαπραγματευτή

Ο Ζελένσκι επαινεί τον Ερντογάν και τον θέλει για διαπραγματευτή

Ο Ζελένσκι έπλεξε ύμνους στον Ερντογάν και την Τουρκία

Στην ομιλία του προς τον κόσμο, ο Ουκρανός ηγέτης Ζελένσκι επαίνεσε τον Πρόεδρο Ερντογάν και τα τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη. 

Ενώ συνεχίζονταν οι ειρηνευτικές συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky εμφανίστηκε στις κάμερες και απευθύνθηκε σε όλο τον κόσμο. Ο Ζελένσκι έκανε επίσης σημαντικές δηλώσεις στη συνάντηση για τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τα τουρκικά Bayraktar TB2.

«Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ»

Ο Ζελένσκι είπε: “Έχουμε πολύ στενές σχέσεις με τον Πρόεδρο Ερντογάν και την Τουρκία. Αγοράσαμε τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Μας βοήθησαν πολύ. Δεν μας βοηθούν μόνο με drones. Υπάρχουν πολλά σημεία που βοήθησε ο κ. Ερντογάν. Είναι μια από τις χώρες που μπορούν να εγγυηθούν ασφάλεια στην Ουκρανία. Ο πρόεδρος της Τουρκίας είναι ένας από αυτούς. Ο Ερντογάν θα μπορέσει να επηρεάσει τη διαδικασία ασφαλείας στις διαπραγματεύσεις».

Πηγή: haberler.com

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube