Weather Icon
Ουκρανία , Ρωσία , Τουρκία 29 Μαρτίου 2022

Η Ουκρανία θέλει την Τουρκία εγγυήτρια δύναμη!

Η Ουκρανία θέλει την Τουρκία εγγυήτρια δύναμη!

Όπως ενημερωθήκατε σε προηγούμενη ανάρτηση, ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022, οι επαφές στην Κωνσταντινούπολη ανάμεσα στις διαπραγματευτικές ομάδες της Ρωσίας και της Ουκρανίας.

Από τη συνάντηση προέκυψε «δέσμευση» της Ρωσίας για μείωση των επιχειρήσεων στο Κίεβ, ενώ αφέθηκε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνάντησης Πούτιν-Ζελένσκι με ταυτόχρονη υπογραφή ειρήνης από τους ΥΠΕΞ των δύο χωρών. Για την Κριμαία προτάθηκε 15ετη περίοδο διαβούλευσης.

Οι Ουκρανοί ζήτησαν 8 χώρες εγγυήτριες δυνάμεις! 

Εδώ θα πρέπει να σταθούμε.

Ο Ουκρανός διαπραγματευτής μετά τις ειρηνευτικές συνομιλίες με τη ρωσική αντιπροσωπεία στην Κωνσταντινούπολη σημείωσε πως το Κίεβο θέλει να δει 8 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας, ως εγγυήτριες δυνάμεις στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας.

 Η Τουρκία, μία κατοχική δύναμη στην Κύπρο και στη Συρία, η οποία υποδέχτηκε μία συνάντηση διαπραγματεύσεων για την αποφυγή της κατοχής μιας άλλης χώρας, συνεχίζει να κερδίζει και διπλωματικά από τον πόλεμο της Ουκρανίας, παρότι δεν έχει επιβάλλει κυρώσεις στη Ρωσία, πουλά Bayraktar στην Ουκρανία, φιλοξενεί Ρώσους ολιγάρχες και δεν κουνιέται φύλλο…

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube