Weather Icon
Τουρκία 15 Μαρτίου 2022

Εντοπίστηκε νεκρός στην Τουρκία ο αρχηγός της συμμορίας «Μοναχικός Λύκος»

Εντοπίστηκε νεκρός στην Τουρκία ο αρχηγός της συμμορίας «Μοναχικός Λύκος»

Ο αρχηγός της συμμορίας «Μοναχικός Λύκος», Erkan Keskin άλλως Έρικ ο Λύκος, εντοπίστηκε νεκρός στην Τουρκία, μετά τη φυγή του πριν δύο χρόνια από την Αυστραλία.

Ο Keskin έγινε γνωστός μετά ως ο «γυμνός μοτοσικλετιστής» λόγω ενός περιστατικού το 2015 κατά το οποίο έτρεχε γυμνός στους δρόμους του Σίδνεϋ, κρατώντας ένα πιστόλι. Πηγές της αστυνομίας υπέθεσαν εκείνη την εποχή ότι ο Keskin διέφυγε από απόπειρα κατά της ζωής του σε ένα σπίτι στο Luddenham.

Ο Έρικ ο Λύκος βρέθηκε νεκρός στην Τουρκία τη Δευτέρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Telegraph. Η αιτία του θανάτου του δεν είχε επιβεβαιωθεί.

Η εφημερίδα ανέφερε ότι πηγές που είχαν μιλήσει με τον 44χρονο την περασμένη εβδομάδα είπαν ότι πρόσφατα έκανε «έντονα πάρτι».

Υποστήριξε επίσης ότι είχε ανοίξει μια νέα επιχείρηση και σχεδίαζε να ιδρύσει μια δισκογραφική εταιρεία με τη συμμετοχή Αυστραλών καλλιτεχνών ραπ.

Ο Keskin διατήρησε τον έλεγχο συμμορίας «Μοναχικός Λύκος» ακόμα και μετά τη φυγή του από την Αυστραλία το 2019, ενώ διατηρούσε δεσμούς με τον εξόριστο Comanchero Mark Buddle.

Πριν ο Keskin φύγει από την Αυστραλία, αντιμετώπιζε κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών και απαγωγής σε δύο πολιτείες. Η αστυνομία υπολογίζει ότι η περιουσία του έφτανε τα 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

Έξι μήνες νωρίτερα, αστυνομικοί έκαναν επιδρομή στο σπίτι του στο πλαίσιο διερεύνησης ρίψης πυροβολισμών στα δυτικά προάστια του Σίδνεϊ.

Αίσθηση προκάλεσαν οι κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν για παιδική πορνογραφία που αφορούσε τα ίδια του τα παιδιά.

Σε μια σπάνια του δήλωση στη Sunday Telegraph, ανέφερε ότι «η ζωή μου βρίσκεται σε κίνδυνο. Με κατηγόρησαν για κάτι που δεν έκανα. Οι κατηγορίες ήταν εξωφρενικές και αδικαιολόγητες».

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube