Weather Icon
Video , Ουκρανία , Ρωσία 14 Μαρτίου 2022

Δημήτρης Τσιρογιαννίδης: Τί συμβαίνει στον «αέρα» της Ουκρανίας;

Δημήτρης Τσιρογιαννίδης: Τί συμβαίνει στον «αέρα» της Ουκρανίας;

Ανάλυση στον 98.4 , με απαντήσεις σύμφωνα πάντα με τα υπάρχοντα δεδομένα και με πολλές επιφυλάξεις για τα στοιχεία που έχουν αποδεσμευτεί, για το τι πραγματικά συμβαίνει στον εναέριο χώρο της Ουκρανίας, μετά από 15 ημέρες πολεμικών επιχειρήσεων, δίνει ο Πτέραρχος ε.α. Δημήτρης Τσιρογιαννίδης.

Απαντά, στο γιατί η Ρωσική Αεροπορία δεν έχει εμφατική παρουσία μέχρι στιγμής, τι συμβαίνει με την Ουκρανική αεράμυνα, διευκρινίζει τα όρια και εφικτά επί χάρτου μιας «ζώνης απαγόρευσης» στον εναέριο χώρο της Ουκρανίας, την εντελώς διαφορετική πραγματικότητα για κάτι τέτοιο στην πράξη, αλλά και πως αποκωδικοποιούνται μέχρι στιγμής ένθεν – κακείθεν τα πλήγματα από και προς αέρος.

Ο κ. Τσιρογιαννίδης , περιγράφει ακόμη της γεωπολιτικής προεκτάσεις αυτού του πολέμου και τι μηνύματα εκπέμπονται και για την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube