Weather Icon

Από τα μυστικά εργαστήρια στο μεγάλο παγκόσμιο σχίσμα

Από τα μυστικά εργαστήρια στο μεγάλο παγκόσμιο σχίσμα

Σύμφωνα με ορισμένες ιστορικές εκδοχές, το 1346, οι Μογγόλοι πολιόρκησαν την Θεοδοσία (ουκρανικά: Феодо́сія, ρωσικά: Феодо́сия, κριμαϊκά: Kefe, μεσαιωνική ονομασία Καφφάς), μια Γενουατική εμπορική τοποθεσία στην Ταυρίδα. Μια επιδημία που έφεραν τα πλοία από την Κεντρική Ασία κατέστρεψε τις μογγολικές τάξεις και σύντομα εξαπλώθηκε στην πολιορκημένη πόλη. Σύμφωνα με ορισμένους ιστορικούς, οι Μογγόλοι χρησιμοποίησαν μια μορφή βιολογικού πολέμου εκτοξεύοντας νεκρούς από την πανούκλα στο εσωτερικό της πόλης. Άλλοι υποστηρίζουν ότι η ασθένεια πρέπει να έχει μεταφερθεί από αρουραίους ή άλλα τρωκτικά. Σε κάθε περίπτωση, η ασθένεια εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αφρική, τη Μέση Ανατολή και αποδεκάτισε μέσα σε λίγα χρόνια σχεδόν το ένα τέταρτο της ανθρωπότητας του τότε γνωστού κόσμου και εξαφάνισε ολόκληρα βασίλεια και δυναστείες. Ορισμένα μέρη του παλαιού κόσμου δεν θα σηκωθούν ποτέ ξανά κάτω από αυτή τη μάστιγα.
.
Η Μαύρη Πανώλη είναι ένας αρκετά πρόσφατος όρος που επινοήθηκε από τους ιστορικούς για να ορίσει αυτή την τρομερή μάστιγα που προκαλείται από το βακτηρίδιο yersinia pestis.
.
Αιώνες αργότερα, σκοτεινά βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία διεξήγαγαν προηγμένες έρευνες για το yersinia pestis ή την πανώλη καθώς και άλλους παθογόνους φορείς εξαιρετικά μεταδοτικούς. Ένα μεγάλο μέρος αυτών των αδιαφανώς χρηματοδοτούμενων εργαστηρίων στοχοποιήθηκαν κατά προτεραιότητα από τις ρωσικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης σύγκρουσης στην Ανατολική Ευρώπη, η οποία αναζωπυρώθηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2022 από το ξέσπασμα ρωσικών πολεμικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία.
.
Τα ΜΜΕ δεν μιλάνε γι’ αυτό.
.
Η Κίνα ισχυρίστηκε ότι το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ ελέγχει 336 βιολογικά εργαστήρια σε όλο τον κόσμο. Η Ουκρανία φιλοξενούσε τέτοια εργαστήρια για έρευνα σχετικά με τον “στοχευμένο” βιολογικό πόλεμο.
.
Το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε την Ουάσιγκτον να ρίξει φως στα εργαστήρια του Πενταγώνου στην Ουκρανία το συντομότερο δυνατόν.
.
Στις 7 Μαρτίου 2022, η ρωσική στρατιωτική διοίκηση κατηγόρησε τις ουκρανικές αρχές ότι καταστρέφουν παθογόνους φορείς που αποτελούν αντικείμενο έρευνας σε εργαστήρια που ελέγχονται από το Πεντάγωνο στη χώρα αυτή. Περαιτέρω, η Μόσχα ισχυρίζεται ότι τα ουκρανικά βιολογικά εργαστήρια συνεργάζονται με τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις εδώ και τριάντα χρόνια.
.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ουκρανία διέψευσαν αυτούς τους ισχυρισμούς και τόνισαν ότι το Κοινό Πρόγραμμα Μείωσης Βιολογικών Απειλών αποσκοπεί στην αντιμετώπιση της απειλής μεταδοτικών επιδημιών και ότι όλοι οι άλλοι ισχυρισμοί είναι “παραπληροφόρηση” και θεωρίες συνωμοσίας.
.
Η εμμονή με την οποία το Πεντάγωνο και οι οργανώσεις που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με την κυβέρνηση των ΗΠΑ αγωνίζονται κατά της «παραπληροφόρησης» σχετικά με την COVID είναι εντελώς ακατανόητη, ειδικά από τη στιγμή που η πλειοψηφία των πληθυσμών στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν συμφωνήσει ποτέ ή πολύ λίγα με την επίσημη έκδοση που επιβλήθηκε σχετικά με την εμφάνιση αυτού του φορέα. Ωστόσο, αυτή η εμμονή δεν είναι η πιο ένθερμη, καθώς έχει γίνει ένα είδος ολοκληρωτικής λατρείας σε χώρες όπως η Αυστραλία, το Ισραήλ ή ο Καναδάς ως παραδείγματα. Η τάση αυτή μπορεί να εξηγηθεί από λόγους που σχετίζονται με την χρηματιστηριακή κερδοσκοπία και την εκμετάλλευση μιας θεματικής για οικονομικούς σκοπούς, αλλά και για την ενίσχυση του κοινωνικού και πολιτικού ελέγχου. Ωστόσο, η ύπαρξη ερευνητικών εργαστηρίων για παθογόνους φορείς σε χώρες όπου η διαφθορά φθάνει σε αστρονομικές διαστάσεις και με την πιο αδιαφανή λειτουργία φαίνεται να αποτελεί πραγματικό πρόβλημα. Αυτό το πρόβλημα απέχει πολύ από το να είναι μια παραπληροφόρηση, όπως αποδεικνύεται από την ξαφνική εμφάνιση εξωτικών επιδημιών που εμφανίζονται στην Αφρική και την Ασία από το δεύτερο μισό της δεκαετία του ’90.
.
Η θεματική COVID έχει εξαντληθεί και έχει επισκιαστεί από την επανάληψη του πολέμου στην Ανατολική Ευρώπη. Ήταν προβλέψιμο εδώ και δύο χρόνια. Υπάρχει ένας μοναδικός μαέστρος που ηγείται των θεμάτων: πόλεμος κατά των ναρκωτικών (1990) που μετά βίας έκρυβε τη συμμετοχή των ειδικών υπηρεσιών των μεγάλων δυνάμεων στο παγκόσμιο εμπόριο ναρκωτικών· «Ισλαμική τρομοκρατία», στη συνέχεια «ατελείωτος πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» (1998-2015), η οποίa καμουφλαρούσε τη χρήση από τις μεγάλες δυνάμεις ενός φαινομένου που δημιουργήθηκε από το μηδέν, πρώτα για γεωστρατηγικούς σκοπούς και στη συνέχεια για την κατασκευή εσωτερικού φόβου και την εξάπλωση της ισλαμοφοβίας· “Ψυχρός Πόλεμος 2.0” και στόχευση χωρών που κατατάσσονται στον νέο άξονα του κακού· επιχείρηση Covid, η μεγαλύτερη μαζική χειραγώγηση σε παγκόσμιο επίπεδο και τέλος το σημερινό χάος που βρίσκεται σε εξέλιξη για τον έλεγχο του Διαδικτύου, η de facto καθιέρωση μιας παγκόσμιας κατάστασης έκτακτης ανάγκης και η απειλή ενός καθολικού σχίσματος με δύο αντίπαλα οικοσυστήματα που ζουν σε πλήρη απομόνωση μεταξύ τους με την απειλή, σε υδατογράφημα, μιας πυρηνικής σύγκρουσης.
.
Οι περισσότερες θεαματικές προωθήθηκαν από τις ίδιες δομές και σύμφωνα με ένα αρκετά δοκιμασμένο προπαγανδιστικό μάρκετινγκ και των οποίων ο αντίκτυπος διευκολύνθηκε από διάφορους ψυχολογικούς παράγοντες. Το αγελαίο  ένστικτο και της διατήρησης των πληθυσμών, η πίστη σε ορισμένες έννοιες όπως ο εθνικισμός ή το φυλετικό πνεύμα, αλλά προπαντός η γενικευμένη αποβλάκωση μέσω εκπαιδευτικών συστημάτων προσαρμοσμένων στην προώθηση της γνωστικής ασυνείδησης και αποσύνθεσης, τεχνικές της ψευδούς διαφήμισης και τα κοινωνικά δίκτυα.
.
Κατά τη διάρκεια της δεκαετία του ’80, οι Ισραηλινοί, σε συνεργασία με τους Νοτιοαφρικανούς, δοκίμασαν βιολογικά πειράματα με στόχο τη δημιουργία βιολογικών όπλων που στοχεύουν μόνο σε ορισμένες εθνοτικές ομάδες του ανθρώπινου είδους. Πειράματα που είχαν φυσικά οδηγήσει σε πλήρη και οριστική αποτυχία, καθώς το ανθρώπινο γονιδίωμα δεν είναι όχι μόνο απείρως πιο περίπλοκο από ό, τι νομίζανε. Αλλά αυτή η προσπάθεια έχει αξιοποιηθεί για εμπορικούς σκοπούς με τη δημιουργία νεοσύστατων επιχειρήσεων (start-up) που ειδικεύονται στη γενεαλογία ή τον προσδιορισμό της καταγωγής υποβάλλοντας ένα δείγμα DNA ταχυδρομικά.
.
Το άμεσο μέλλον του κόσμου στον οποίο ζούμε είναι αυτό της ηλιθιότητας. Το σύστημα δεν είναι ούτε δαρβινιστικό ούτε ανταγωνιστικό, αλλά μαλθουσιανό. Στοχεύει στην εξουσία για την εξουσία και μόνο για να κρατήσει αυτή την εξουσία για άλλη μια χιλιετία… Χίλια χρόνια! Πριν περίπου ογδόντα χρόνια, μια άλλη αυτοκρατορία ονειρευόταν να διαρκέσει χίλια χρόνια. Εξαφανίστηκε το 1945.
.
Αυτή τη στιγμή βιώνουμε ένα σφάλμα στη μηχανή. Κόλλησε και συμπεριφέρεται εντελώς ακανόνιστα. Αυτή η ανισορροπία στον κόσμο είναι πιθανό να διαρκέσει.
.
Des laboratoires clandestins au grand schisme universel – Strategika51 Intelligence
.
.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube