Weather Icon
Τουρκία 12 Φεβρουαρίου 2022

Ζητούν την κατάσχεση του βιβλίου “Ο σκιώδης στρατός”, που αναφέρεται στην SADAT

Ζητούν την κατάσχεση του βιβλίου “Ο σκιώδης στρατός”, που αναφέρεται στην SADAT

Ένας εκ των συνιδρυτών της παραστρατιωτικής οργάνωσης SADAT, ζητεί την κατάσχεση του βιβλίου “Ο σκιώδης στρατός”

Ο Prof. Dr. Nevzat Tarhan, που είναι ένας εκ των ιδρυτών της παραστρατιωτικής οργάνωσης SADAT, ζητησε την παύση της κυκλοφορίας και την κατάσχεση του βιβλίου “Ο σκιώδης στρατός” που έγραψαν οι δημοσιογράφοι  Caner Taşpınar και Ersin Eroğlu.

Στο βιβλίο περιγράφεται η διαδικασία ίδρυσης, οι ιδρυτές και οι δραστηριότητες της παραστρατιωτικής οργάνωσης SADAT, της οποίας το όνομα ακούγεται όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια.

Επιπλέον, το βιβλίο περιλαμβάνει φωτογραφίες από τα στρατόπεδα της SADAT στο εξωτερικό και αναφορές δραστηριοτήτων της παραστρατιωτικής οργάνωσης.

Αυτό το βιβλίο ζήτησε να κασχεθεί ο εκ των συνιδριτών της, Prof. Dr. Nevzat Tarhan.

Στην εξώδικο επιστολή που έστειλε ο δικηγόρος του Tarhan στον Εκδοτικό Οίκο Kırmızı Kedi μέσω συμβολαιογράφου, αντικρούονται οι ισχυρισμοί του αρχιμαφιόζου Sedat Peker σχετικά με τον Nevzat Tarhan που περιλαμβάνονται στο βιβλίο.

Ο δικηγόρος του Νεβζάτ Ταρχάν ζήτησε να σταματήσουν οι νέες εκδόσεις του βιβλίου και να κατασχεθούν οι εκδόσεις που ήδη πωλούνται.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο αίτημα στην εξώδικο επιστολή που έστειλε ο δικηγόρος του Ταρχάν, ήταν να αφαιρεθεί το όνομα του Νεβζάτ Ταρχάν στις νέες εκδόσεις που θα γίνουν μετά την κατάσχεση του βιβλίου και να μην αναφέρεται ο Ταρχάν στο βιβλίο.

Πηγή: ahvalnews.com

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube