Weather Icon
Τουρκία 8 Φεβρουαρίου 2022

Τ. Ερντογάν: “Εγώ είμαι η λύση στα προβλήματα της Τουρκίας” – Προβάδισμα Κιλιτσντάρογλου σε δημοσκόπηση

Τ. Ερντογάν: “Εγώ είμαι η λύση στα προβλήματα της Τουρκίας” – Προβάδισμα Κιλιτσντάρογλου σε δημοσκόπηση

Αυξάνεται η αγωνία Ερντογάν μετά τις νέες δημοσκοπήσεις

Εγώ είμαι η λύση στα προβλήματα της Τουρκίας δηλώνει ο Τ. Ερντογάν, την ώρα που νέα δημοσκόπηση δείχνει να καταρρέει ο κυβερνητικός συνασπισμός και παίρνει προβάδισμα η αντιπολίτευση.

Σε δηλώσεις του ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε ότι έρχονται καλύτερες ημέρες. “Πολίτες μου να είστε ήρεμοι, μην ανησυχείτε. Όπως εμείς πήγαμε την Τουρκία έναν αιώνα μπροστά, έτσι πάλι εμείς θα λύσουμε τα σημερινά προβλήματα της Τουρκίας. Ανάμεσα σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις, πάλι είμαστε μόνο εμείς, αυτοί που διαθέτουμε την εμπειρία, τη θέληση, το πνεύμα, την πρακτική και την πίστη για να λύσουμε τα θέματα αυτά”, τόνισε χαρακτηριστικά, με τον Τ. Ερντογάν να θεωρεί ότι θα έρθει συνάλλαγμα από τον τουρισμό.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, σε νέα δημοσκόπηση στην Τουρκία, η αντιπολίτευση συγκεντρώνει το 63,5%, έναντι 35% που συγκεντρώνει ο κυβερνητικός συνασπισμός.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Avrasya λαμβάνουν:

  • Κιλιτσντάρογλου 28,4%
  • Ερντογάν 26,3%
  • Ακσενέρ 12.4%
  • Φιλοκουρδικό Κόμμα 12.9%
  • Μπαχτσελί 6%

Την ίδια ώρα ο Τούρκος πρόεδρος και η σύζυγος του παραμένουν σε καραντίνα αφού νοσούν με κορονοϊό, με τον Τ. Ερντογάν να επικοινωνεί τηλεφωνικά με βουλευτές του σε ανοιχτή ακρόοαση και να δηλώνει “φυλακισμένος στο σπίτι”.

“Θα λυτρωθούμε σύντομα από αυτη τη φυλακή”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

capital.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube