REAL TIME |

Weather Icon
Ουκρανία , Ρωσία 26 Φεβρουαρίου 2022

Σημαντική εξέλιξη: Επίθεση σε όλα τα μέτωπα στην Ουκρανία διέταξε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας

Σημαντική εξέλιξη: Επίθεση σε όλα τα μέτωπα στην Ουκρανία διέταξε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας

Η Ρωσία δηλώνει ότι ξαναρχίζει τις επιχειρήσεις στην ανατολική Ουκρανία

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε ότι η ρωσική ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία σταμάτησε προσωρινά την Παρασκευή (25/2/2022)

Επίθεση σε κατά μήκος όλων των αξόνων σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο διέταξε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας το απόγευμα του Σαββάτου (26/2/2022)
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε ότι η ρωσική ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία σταμάτησε προσωρινά την Παρασκευή (25/2/2022), αφού το Κίεβο εμφανίστηκε απρόθυμο να διαπραγματευθεί, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
«Μετά από χθεσινές (25/2) του καθεστώτος του Κιέβου ότι ήταν έτοιμο για διαπραγματεύσεις, οι πολεμικές δραστηριότητες στους βασικούς άξονες της επιχείρησης σταμάτησαν», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Igor Konashenkov.
«Αφού η ουκρανική πλευρά απέρριψε μια διαπραγματευτική διαδικασία, δόθηκε σήμερα εντολή σε όλες τις μονάδες να αναπτύξουν την επίθεση κατά μήκος όλων των αξόνων σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο», δήλωσε ο Konashenkov σε συνέντευξη Τύπου το Σάββατο.

www.bankingnews.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube