Weather Icon

Σε παράλυση η εθνική άμυνα της Ουκρανίας

Σε παράλυση η εθνική άμυνα της Ουκρανίας

Σάββας Καλεντερίδης: Σε παράλυση η εθνική άμυνα της Ουκρανίας! Πυραυλικές επιθέσεις ακριβείας και επιχειρήσεις εδάφους

Τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στον πόλεμο της Ουκρανίας ανέλυσε ο Σάββας Καλεντερίδης.

Ο χάρτης παρουσιάζει όλες τις επιχειρήσεις που είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή. Έχουμε βομβαρδισμούς σε αεροδρόμια, στρατιωτικές βάσεις, πυραυλικές εγκαταστάσεις, ακόμα και στη Δυτική Ουκρανία, έχουμε στοχευμένες πυραυλικές επιθέσεις ακριβείας στην Οδησσό, στη Χερσόνα και επίσης επιχειρήσεις εδάφους από την Κριμαία στην Χερσόνα. Έχουν μπει τεθωρακισμένα και στρατιώτες.

Βίντεο δείχνουν τεθωρακισμένα να μπαίνουν στο Χάρκοβο χωρίς καμία αντίσταση από τον ουκρανικό στρατό. Επιδιώξεις των ρωσικών δυνάμεων, καθώς λόγω της Σοβιετικής Ένωσης έχουν τους χάρτες όλων των στρατιωτικών υποδομών της Ουκρανίας, είναι να εξουδετερωθούν όλα. Στόχος της Ρωσίας είναι να οδηγήσει σε παράλυση την εθνική άμυνα της Ουκρανίας. Ένας πόλεμος δεν γίνεται μόνο με τις δυνάμεις του στρατού ξηράς. Αν δεν έχεις πολεμική αεροπορία και βαριά όπλα και όλα τα έχει η άλλη πλευρά, ο πόλεμος είναι άνισος. Συν του ότι ούτως ή άλλως στρατιωτικά η πολεμική μηχανή της Ρωσίας είναι πολύ πιο εξελιγμένη.

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης στον Real Fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Συντονιστείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube:

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube