Weather Icon
Ουκρανία , Ρωσία 25 Φεβρουαρίου 2022

Οι ουκρανικές στρατιωτικές μυστικές υπηρεσίες στο Κίεβο καταστρέφουν τα αρχεία τους καθώς πλησιάζουν οι Ρώσοι Spetnaz

Οι ουκρανικές στρατιωτικές μυστικές υπηρεσίες στο Κίεβο καταστρέφουν τα αρχεία τους καθώς πλησιάζουν οι Ρώσοι Spetnaz

Εικονογραφική φωτογραφία: Καταστραμμένη ουκρανική κινητή φάλαγγα συστήματων SAM BUK-M1 σε αυτοκινητόδρομο κοντά στο Κίεβο (25/02/2022)

.

Οι ουκρανικές υπηρεσίες πληροφοριών έχουν αρχίσει να αποτεφρώσουν χιλιάδες ευαίσθητα έγγραφα, καθώς οι Σπετνάζ των ρωσικών δυνάμεων μόλις εισήλθαν στη βιομηχανική ζώνη του Ομπολόν, ένα διαμέρισμα του Κιέβου.
Η ουκρανική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών ή Γκουρ Μου καταστρέφει τους διακομιστές και τα αρχεία της.
.
Η στρατιωτική συνεργασία και η συνεργασία των μυστικών υπηρεσιών μεταξύ Κιέβου και ΝΑΤΟ ήταν σε πολύ προχωρημένο στάδιο.
.
Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να προσαρμόσουν μια νέα στρατηγική κατηγορώντας τις ρωσικές δυνάμεις ότι σφάζουν αμάχους. Καθώς καταστράφηκε το ουκρανικό αμυντικό σύστημα, διανέμονται όπλα από σήμερα το πρωί σε πολίτες του Κίεβου για να δημιουργήσουν έναν αστικό αντάρτικο και στην περίπτωση αυτή, θα μπορούσαν να υπάρξουν αναπόφευκτες παράπλευρες απώλειες και, ως εκ τούτου, μεγάλες ζημιές.
.
Le renseignement militaire ukrainien à Kiev détruit ses archives à l’approche des Spetnaz russes – Strategika51 Intelligence
.
.
.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube