Weather Icon
Αθλητικά , Ουκρανία , Ρωσία 26 Φεβρουαρίου 2022

Η FIFA δέχεται πιέσεις για να θέσει εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου τη Ρωσία

Η FIFA δέχεται πιέσεις για να θέσει εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου τη Ρωσία

Εκτός από τις οικονομικές ζητούν και ποδοσφαιρικές κυρώσεις εξαιτίας της εισβολής στην Ουκρανία.

 Η FIFA δέχεται πιέσεις για να θέσει εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου τη Ρωσία! Ζητούν ποδοσφαιρικές κυρώσεις εξαιτίας της εισβολής στην Ουκρανία.

Ισχυρές πιέσεις δέχεται η FIFA από την Αγγλία αλλά και από άλλες χώρες ούτως ώστε να θέσει εκτός του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 την εθνική ομάδα της Ρωσίας, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η Πολωνία αρνήθηκε να αντιμετωπίσει τη ρωσική ομάδα στα ημιτελικά των πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ και η Σουηδία, λίγο αργότερα, τάχθηκε ξεκάθαρα κατά της Ρωσίας, λέγοντας πως δεν υπάρχει περίπτωση να την αντιμετωπίσει ακόμη και σε ουδέτερο γήπεδο και ζητώντας την αποβολή της!

Σύμφωνα με τον Intepedent, η FIFA νιώθει ισχυρή πίεση από τις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες, που ζητούν ανεπίσημα, για την ώρα, να αποβληθεί η Ρωσία από το Μουντιάλ και μάλιστα άμεσα, με την FA να είναι μία από αυτές.

Πρόκειται για καταστάσεις που θυμίζουν την περίπτωση… Γιουγκοσλαβίας 1991, όταν η UEFA την είχε αποβάλλει από το EURO του 1992!

ΠΗΓΗ: Sportdog.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube