Weather Icon
Απόψεις , Κορωνοϊός - Covid-19 12 Φεβρουαρίου 2022

Εξετάσεις RT-PCR: Μαζική συλλογή ανθρώπινου γενετικού υλικού

Εξετάσεις RT-PCR: Μαζική συλλογή ανθρώπινου γενετικού υλικού

Η άρνηση εξέτασης RT-PCR από αξιωματούχους και η επιβολή της στους ιδιώτες εγείρει ερωτήματα πέρα από ένα απλό θέμα ηθικής.  Οι κύριοι επίσημοι διοικούντες της κρίσης της COVID-19 στις δυτικές χώρες αρνούνται συστηματικά να υποβληθούν σε εξετάσεις RT-PCR για να προφυλαχθούν από την κλοπή των δειγμάτων DNA τους, αλλά τις επέβαλαν στους αντίστοιχους πληθυσμούς τους ως υγειονομικό μέτρο. Ακόμη πιο χαρακτηριστικό, σχεδόν κανένας αρχηγός κράτους ή αξιωματούχος ενός από τα πολιτικά καθεστώτα της «υγειονομικής» υπαγόρευσης δεν έχει υποβληθεί σε εμβολιασμό κατά της COVID, ακόμη και αν ορισμένοι από εκείνους έχουν πραγματοποιήσει ψευδό εμβολιασμό για σκοπούς δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ εικόνων.
.
Οι εξετάσεις RT-PCR (Reverse Transcriptase-Polymerase Chain Reaction , αλυσιδωτή αντίδραση αντίστροφης μεταγραφάσης-πολυμεράσης) είναι μια μαζική απάτη. Αυτές οι εξετάσεις προσφέρουν τη δυνατότητα ανίχνευσης ποσοτήτων θραυσμάτων RNA ανά λεπτό, αλλά κανείς δεν ξέρει αν αυτό το RNA αντιπροσωπεύει μολυσματικό ιό ή όχι. Με βάση πειράματα που διεξήχθησαν από ανεξάρτητα εργαστήρια, δεν είναι καν βέβαιο ότι αυτός ο τύπος εξέτασης μπορεί να ανιχνεύσει το SARS-COV-2.
.
Η χρησιμότητα των RT-PCR είναι να χρησιμοποιηθεί ως τεχνική κατασκευής ικανή να αναπαράγει ακολουθίες DNA εκατομμύρια και δισεκατομμύρια φορές, αλλά ποτέ ως διαγνωστικό εργαλείο ενός ιού.

“Το δεοξυριβονουκλεϊκό οξύ, ή DNA, είναι ένα βιολογικό μακρομόριο που βρίσκεται σχεδόν σε όλα τα κύτταρα καθώς και σε πολλούς ιούς. Το DNA περιέχει όλες τις γενετικές πληροφορίες, που ονομάζεται γονιδίωμα, που επιτρέπουν την ανάπτυξη, τη λειτουργία και την αναπαραγωγή των ζωντανών όντων. Είναι ένα νουκλεϊκό οξύ, ακριβώς όπως το ριβονουκλεϊκό οξύ (RNA). Τα νουκλεϊκά οξέα είναι, μαζί με τα πεπτίδια και τους υδατάνθρακες, μία από τις τρεις μεγάλες οικογένειες βιοπολυμεμερών απαραίτητων για όλες τις γνωστές μορφές ζωής.»

Εκτός από την εμπορική πτυχή των εξετάσεων RT-PCR και άλλων δοκιμών, που ονομάζονται σεμνά αντιγονικές, αυτά τα εργαλεία συνδέονται επομένως με τη συλλογή γενετικού υλικού και όχι με οποιαδήποτε διάγνωση. Σε πιο ωμούς όρους, η πανδημία ήταν μια τέλεια ευκαιρία για την αναγκαστική και μαζική συλλογή γενετικού υλικού από μη συναινούντες σε κανονικούς καιρούς πληθυσμούς αλλά εξαπατώμενους σχετικά με τη χρήση και τον προορισμό αυτής της συλλογής.
.
Αυτό εξηγεί εν μέρει γιατί ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και ο εγγύς του κύκλος αρνήθηκαν να υποβληθούν σε εξέταση RT-PCR ή σε τεστ αντιγόνου κατά τη διάρκεια της μετάβασης του στη Ρωσική Ομοσπονδία. Δεν είναι οι μόνοι. Γνωρίζουν ότι αυτές οι “εξετάσεις” είναι μέσα συλλογής DNA για μη ιατρικούς σκοπούς.
.
Οι χειρισμοί στο ανθρώπινο γονιδίωμα δεν είναι πλέον μυστικό. Η ασφαλής και αστυνομική χρήση δειγμάτων DNA, είναι αντίθετα γνωστή ακόμα και αν προκαλεί αντιπαραβολές. Παραμένουν ζητήματα υλικοτεχνικής υποστήριξης:
.
Πώς να συλλεχτούν φωτογραφίες προσώπου δισεκατομμυρίων ανθρώπων χωρίς να εφαρμοστεί κολοσσιαία λογιστική; Να παρακολουθείται η κίνηση δισεκατομμυρίων ανθρώπων και να σκαναριστούν τα δακτυλικά αποτύπωματα και της ίριδας κάθε ατόμου; Ακόμη καλύτερα το DNA του;
.
Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα είναι σήμερα διαθέσιμες. Επιβάλλοντας στους κατασκευαστές smartphone μια σιωπηρή απαγόρευση των αφαιρούμενων μπαταριών, μετά, από την επίδραση της  τάσης, την συμπερίληψη όλο και πιο ακριβών αισθητήρων, γενικευμένων αισθητήρων δακτυλικών αποτυπωμάτων, τεχνολογιών αναγνώρισης προσώπου έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή μέτρα. Χρειαζόταν μια μαζική και  αυτοχρηματοδοτημένη συλλογή  ανθρώπινου γενετικού υλικού. Αυτό συμβαίνει από το 2020 με την εμφάνιση πραγματικών γενικών ιδιοκτήτων του ανθρώπινου DNA περισσότερων από επτά δισεκατομμυρίων ατόμων σε σύνολο σχεδόν οκτώ δισεκατομμυρίων κατοίκων.
.
Άρα σας εξαπάτησαν μέσω της κατασκευής του φόβου. Μια κλασική κοινωνική μηχανική πριν σας αναγκάσει να υποβληθείτε σε μια συναινετική συλλογή του γενετικού σας υλικού με ψευδές πρόσχημα (διάγνωση) και δεν γνωρίζετε μέχρι αυτή την ώρα την πραγματική χρήση του συλλεγμένου γενετικού υλικού σας.
.
Μερικές φορές πρέπει να πει κανείς ΟΧΙ και να εγκαταλείψει μια συγκεκριμένη ψυχολογική ζώνη άνεσης.
.
L’ère du fermage massif de matériel génétique humain – Strategika51 Intelligence
.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube