REAL TIME |

Weather Icon
Εθνική Άμυνα , Κύπρος 9 Φεβρουαρίου 2022

Εντυπωσιακές εικόνες από την εκπαίδευση των καταδρομέων στα χιόνια

Εντυπωσιακές εικόνες από την εκπαίδευση των καταδρομέων στα χιόνια

Το ΓΕΕΦ δημοσιοποίησε φωτογραφικό υλικό από την εκπαίδευση των καταδρομέων στα χιόνια.

Τα αντικείμενα της εν λόγω εκπαιδευτικής δραστηριότητας αποσκοπούν στην εξοικείωση του προσωπικού της Διοίκησης Καταδρομών στην εκτέλεση επιχειρησιακών αντικειμένων κάτω από συνθήκες πολικού ψύχους. 

Ανάμεσα στα αντικείμενα εκπαίδευσης περιλαμβάνονται η διαβίωση και κατασκευή καταλύματος, η πορεία και τακτική κίνηση στα χιόνια, η εκτέλεση ενεργειών εμπλοκής και απεμπλοκής με εχθρικές δυνάμεις και άλλα επιχειρησιακά αντικείμενα. Οι καταδρομείς απέδειξαν για άλλη μια φορά το υψηλό επιχειρησιακό τους επίπεδο και το ευρύ φάσμα απόστολών που μπορούν να αναλάβουν.

Στις φωτογραφίες ξεχωρίζουν στον ατομικό οπλισμό των καταδρομέων τα νέα αποκτήματα της Διοίκησης Καταδρομών, το τυφέκιο Tavor και το οπλοπολυβόλο Negev 7 από το Ισραήλ. To ελαφρύ οπλοπολυβόλο NEGEV, αναλόγως της έκδοσης έχει βάρος μεταξύ 7,65  και 7,8 κιλών ενώ το δραστικό βεληνεκές του ανέρχεται μέχρι τα 1000 μέτρα. Η ταχυβολία του όπλου κυμαίνεται αναλόγως της έκδοσης του, μεταξύ 600 φυσιγγίων / λεπτό και 1050 φυσιγγίων / λεπτό. Το τυφέκιο Tavor είναι διαμετρήματος 5.56X45 χιλ, με δραστικό βεληνεκές 300 μέτρα, βάρος 3.4 κιλά και ρυθμό βολής 750-950 φυσίγγια/λεπτό.

 

 

Sigmalive.com με πληροφορίες από Defence Redefined

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube