Weather Icon

Εκδήλωση διαμαρτυρίας για την άφιξη βρετανικών μαχητικών

Εκδήλωση διαμαρτυρίας για την άφιξη βρετανικών μαχητικών

Με αφορμή την άφιξη στο Ακρωτήρι των Βρετανικών μαχητικών αεροσκαφών Typhoon το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης (ΠΣΕ) διοργανώνει εκδήλωση διαμαρτυρίας αυτή την Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου, ώρα 11:00 πμ, έξω από τη στρατιωτική αεροπορική Βάση στο Ακρωτήρι.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει τα εξής:

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλες και όλους να δώσουν το παρών τους στην εκδήλωση διαμαρτυρίας ώστε να απαιτήσουμε να φύγουν ΑΜΕΣΑ τα Βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη. Δεν είναι ευπρόσδεκτα στη χώρα μας! Η Κύπρος δεν είναι ούτε ορμητήριο του ΝΑΤΟ, ούτε των Βρετανών για τους πολεμοκάπηλους σχεδιασμούς τους. Απαιτούμε να μην εμπλακεί η χώρα μας με οποιοδήποτε τρόπο στην κλιμάκωση της έντασης στην Ανατολική Ευρώπη.

Στέλνουμε το μήνυμα ότι ο κυπριακός λαός αγωνίζεται ώστε ο τόπος μας να καταστεί γέφυρα ειρήνης και συνεργασίας των λαών. Ο κυπριακός λαός δεν θέλει τις στρατιωτικές Βρετανικές Βάσεις στη χώρα του. Αποτελούν διαρκή κίνδυνο για τη χώρα μας και τους λαούς της περιοχής. Γι’ αυτό απαιτούμε το κλεισιμό τους.

 

ΠΗΓΗ: Philenews.com

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube