Weather Icon
Ουκρανία , Ρωσία , Τουρκία 28 Φεβρουαρίου 2022

Άρχοντες το κατέχετε;

Άρχοντες το κατέχετε;

Επειδή παρατηρούμε οτι όσο σκληραίνει το πράγμα στην Ουκρανία, αυξάνεται και η εντροπία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μην υποτιμούμε το συγκεκριμένο tweet και μην ξεχνάμε τους απέναντι. Ούτε φίλοι γίναμε εν μιά νυκτί, ούτε έπαψε να υπάρχει η απειλή.


Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και την καταδικάζουμε απερίφραστα. Και μάλιστα οποιεσδήποτε απώλειες σε άμαχο πληθυσμό ή αιχμαλώτους πολέμου αποτελούν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Η Ουκρανία αποδείχτηκε ότι αποκοιμήθηκε από τη Ρωσία και έχασε πολύτιμο χρόνο την ημέρα D. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το τι πραγματικά συμβαίνει στο τακτικό / επιχειρησιακό κομμάτι. Οποιοδήποτε συμπέρασμα είναι βιαστικό και παρακινδυνευμένο.


Ωστόσο υπάρχουν γεγονότα μη επιδεχόμενα αμφισβήτησης τα οποία θα πρέπει να γίνουν Ευαγγέλιο στην Κυβέρνηση και τα Επιτελεία (τα οποία είμαστε σίγουροι πως ήδη έχουν αρχίσει τις προβολές των γεγονότων της Ουκρανίας στην Ελληνοτουρκική πραγματικότητα) και τα οποία θα πρέπει να παράξουν αποτελέσματα και όχι να μείνουν στο θεωρητικό επίπεδο.

Το πρώτο απ’ αυτά είναι ότι κράτη με αναθεωρητική ατζέντα θα βρίσκουν πάντα την «νομιμοποίηση» και μέσω αυτής θα βρίσκουν τον τρόπο να ακροβατούν στο όριο ισχύος και μη ισχύος του Διεθνούς Δικαίου προκειμένου να ολοκληρώσουν τους Στρατηγικούς τους Στόχους. Η Τουρκία είναι ένα από αυτά τα κράτη.

Διαβάστε τη συνέχεια στην ιστοσελίδα Άμυνα και Γεωστρατηγική

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube